Ładne trejdy i takie, które mam wątpliwości to wrzucam. Tego ostatniego na przykład nie ma sensu wrzucać (tzn. nie chce mi się), bo jestem dokładnie świadom tego co spierdoliłem, bo ładnej się tego wyrazić nie da. Coś mi się w głowie przestawiło i uznałem, że będę łapał spadająće noże.. Wejście w ogóle nie mającego najmniejszego sensu, wyklucza je nawet to co wcześniej pisałem na temat analizy i prognozy na spadki spore. Zagrałem tak naprawdę na zl na m5 przy ewidentnym locie w dół na h1/h4 no i dostałem kolejną nauczkę.
Dzisiaj bez gry, dopiero teraz pan kac zdjął ze mnie imadło...
Kolejna sprawa to niedługo będę pracował po raz pierwszy w życiu, bo potrzebuję trochę realnej kasy (i odłożyć z 1k$ na konto porządne jak już wyjdę na + na obecnym). Poza tym niestety rodzice męczą, że się zbytnio opieprzam i w sumie nawet mnie to już dotknęło, bo nie można tak bardzo się opierd***ć przez tyle czasu a niestety oni nie rozumieją, że forex to praca skoro nie zarabiam pieniędzy. I tu się pojawia moje pytanie. Mam do wyboru 8h pracy w granicach 8-20, zapewne wybiorę opcję 12-20, no ale jeszcze dojazd itp, więc tak na prawdę forexem mogę się do 10:30/11 zajmować. Co polecacie do gry poza domem? Mam obecnie Nokię Lumie 800 ale nie wiem czy to da się w ogóle z Oandą połączyć + jednak wolałbym coś większego. Co wyjdzie taniej/lepiej ? Tablet czy laptop? Chodzi mi o takie porównanie ludzi co korzystali/korzystają i mają z tym trochę doświadczenia. Z góry dziękuję
Jeszcze w przyszłym tygodniu normalnie pogram, trzeba się wreszcie na poważnie wziąć za siebie.
Pozdrawiam, Midas