Z demo Na real :)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Rozumiem :) też tak kiedyś miałem. Teraz nie chcę odrobić "STRAT" tylko zyskiwać :) co niby jest tym samym ale w rzeczywistości czymś zupełnie innym.
Trzeba będzie to się zrobi i te 100% :) w pipsach nawet przy minimalnej stawce to nie jest tak dużo dobrzy traderzy robią więcej pips w tydzień no może dzień ale to w skrajnych przypadkach.

http://www.myfxbook.com/members/Darkey89/bazyli/280747
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Tutaj najlepszym komentarzem było by "bez komentarza" :D

Obrazek

W końcu wakacje, od jutra jazda z szukaniem :) czeba naprawić sytuację. Dzisiaj to raczej zbyt padnięty jestem, dwa dni po kilka godzin snu 3-4 :) ale się opłacało.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Witam, kto rano wstaje temu Pan Bóg daje albo chodzi niewyspany :) zobaczy się. Pora przeanalizować to i owo w końcu są wakacje :D

Obrazek

kurcze pipsa brakło do ZL z m15 :/ ale i tak jest ok godzinowa się zaczęła w dół to może zrobią cień i up :) zobaczymy, z drugiej strony dzienna tylko na up :|

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Darkey pisze: dzienna tylko na up :|
I tego się lepiej trzymać... oczywiście w kontekście OHLC.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

kurcze wydawało mi się że ustawiłem sobie BE +7 paczę a tu pozycja na zero coś jak by mi lvoe nie działało podskoczyło pipsa i z ręki zamknięte na +1 BE chyba jednak nie jest takie złe jak się wie gdzie je ustawić.

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Może nie włączyłeś? Narzędzia -> opcje -> strategie -> włącz strategie

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nie, włączone mam strategie to już nie pierwszy raz może trzeba będzie system robić bo tyle różnego badziewia mam po 2 semestrach że szok.

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

To co czekamy na L na 2489?

:D
Darkey pisze:Witam, kto rano wstaje temu Pan Bóg daje albo chodzi niewyspany Smile zobaczy się. Pora przeanalizować to i owo w końcu są wakacje Very Happy
ja z tego L wyciągnąłem +26p :D
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Graty :) mi się tym razem nie udało ale będzie jeszcze milion okazji :) tylko pojmę to i owo :) Na 2489 widzimy ZL i zobaczymy co to będzie :)

ODPOWIEDZ