A to nie wiedziałem, że tak się da...phungus pisze:Heh, nie napisałem, że mam tam konto. Mam już tylko kartę

Z reguły karty powiązane są z kontami hmm...
A to nie wiedziałem, że tak się da...phungus pisze:Heh, nie napisałem, że mam tam konto. Mam już tylko kartę
muad pisze: Duży plus za spreed na USD/PLN np teraz o godzinie 21,06 jest tylko 13,7 pipsa!!! w xtb wieczorem dawali 100 pipsów. Za dnia wynosi czasem nawet 2 pipsy, nawet z prowizją to jest śmiesznie mało. Prowizja od edka 0,1 lota to 3,82 zł, a od usd/pln 3,01 (zlecenia dziś). Także dziwnie niskie są swapy na eur/usd (na innych na razie nie rolowałem).
.
Jak patrzysz tylko na edka to tak, ale przecież są inne pary nie wymagające tych 400 pln do otwarcia pozycji.amoc pisze:przy dzwigni 1:100 to chyba malo ?ad1) Otwarcie rachunku Maklerskiego - darmowe. Otwarcie rachunku Forexowego - darmowe. Minimalne zasilenie rahunku Forex - 400pln
nawet zlecenia nie otworzy przy 0.1 lota.
chyba mialo byc 4000 zl...
pozdro
Założyłeś demo i podoba Ci się szybkość realizacji zleceń? heheamoc pisze:witam
niby tak ale grac z mysla ze jedno nie trafne wejscie moze uniemozliwic dalsza gre bo dzialamy na granicy otwarcia zlecenia to lekki dyskomfort psychiczny
a co do BZWBK zalozylem demo (co prawda po 2 godzinach bo server byl nieaktywny) to szybkosc skadania zlecen rewelacja oby tak pozostalo
bo to dobra alternatywa dla zagranicznych firm