Z demo Na real :)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Darkey pisze:Jak wcześniej mogłem pisać że tragedii nie ma Very Happy tak dzisiaj ostatni bastion legł w gruzach takiej korekty to się nie spodziewałem w sumie to strasznie cieniście dzisiaj bylo Smile
Faktycznie - pojechałeś po całości - spokojnie - mnie też się to zdarzało.

Będzie dobrze - zasada kontynuacji - nie szukaj na siłę odwrotu póki nie zaliczą jakiegoś lepszego s/r lub zl - jeśli nie doszli do jakiegoś poziomu - jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że do niego dojdą - tak jak dzisiaj do tej zl h4 - szczegóły u mnie w dzienniku.

8)
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Grałeś w trakcie serii danych dla USA.

Grałeś buy pod obszarem potencjalnej nawrotki.

Głowa do góry :). Jutro też jest dzień.

PS. Ja się spodziewałem zjazdu, ale omyłkowo źle wpisałem wielkość SL do LVOE (250 zamiast 2500) ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Cześć chłopaki :) Stforex ale masz stopa porządnego 2500 :) no to pech następnym razem się uda :D

Obrazek

klonmarcin OMG właśnie zobaczyłem ZL z D1, powiem tak to nic :) później będę widział w trakcie a nie po fakcie :D Tak samo jak tracę będzie można zyskiwać jak do tego dojdę. Chyba muszę na siebie wywrzeć jakąś presję w sumie mam 3 miechy wakacji, później ~5 ostatniego semestru a następnie zacznie się pod górkę :) czyli mam teoretycznie mniej czasu niż już wykorzystałem. Tik, tak, tik, tak, tik, tak Mat bierz się za siebie :D
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

No to co muzyczka :D

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... GRjjtPA0XQ#!

"...Musisz być jak taran i hordy Hannibala
Musisz wierzyć w to co robisz, mierzyć wysoko jak Coby
Mieć swoje lobby, to nie tylko hobby
Musisz znać to od podszewki, synku
Musisz znać te twarde prawa rynku..."
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer

Awatar użytkownika
seb23mj
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: seb23mj »

"ponosiłem porażkę za porażką-to dlatego odniosłem sukces" Michael Jordan

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Darkey pisze:Cześć chłopaki :) Stforex ale masz stopa porządnego 2500 :) no to pech następnym razem się uda :D
Długoterminowe konto. Dużo kasy, małe pozycje, względny komfort. SL tylko po to, żeby mnie WTC-bis nie wyzerowało. Jak idzie źle, to zamykam z palca.

Dasz radę. Nie spiesz się niepotrzebnie.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Stforex pisze:Dasz radę.
Ja myślę :wink: , nawet nie mam innego wyjścia innego scenariusza na razie nie zakładam :D

Jest i bilans jak cudeńko wygląda :) a raczej nie wygląda bo wtopa, ale jeszcze rachuneczek żyje to są ogromne szanse że wyprowadzę ten rachunek tak jak w początkowych założeniach, a jak nie to będzie następny. Choć ten jest fajny to o niego trochę powalczę od wtorku może dalej trochę.

Obrazek

Ok koniec przerwy w projekcie :) czeba kodzić dalej.
The song, the song http://www.youtube.com/watch?v=6DRI9q9Dsmw

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

Darkey moze lepiej by ci sie gralo gdybys zapomnial o tym koncie i otworzyl nowe?
to konto traktuj jako zaplata za nauke, nie staraj sie tej straty odrobic, a bedzie lepiej.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Cześć mah1y ee :) trzeba się trzymać planu :) zapomnę jak się wiadomo co stanie. Póki tego nie ma zabawa trwa :) To że jest - to nie wina konta tylko moja :)

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

Najwazniejsze zeby nie starac sie odrabiac straty, tylko zeby trzymac sie planu, nie powiekszac pozycji bo to ten moment gdy napewno odbije...
Proba odrabianie straty bardzo obciaza psychike i prowadzi do popelniania wiekszej ilosci bledow.
patrzysz codziennie na swoje konto i patrzysz ile ci brakuje zeby sie odkuc. To nie pomaga, wrecz przeszkadza bardzo.
jesli zostalo ci 50% to musisz zrobic 100% zeby sie odkuc,
jesli zostalo ci 25% musisz zrobic 300% zeby sie odkuc - udalo ci sie kiedys zrobic 300%?
czy nie latwiej jest zalozyc nowe konto i wplacic 100% albo nawet 200% poprzedniej kwoty tym razem bo juz umiesz grac i zrobic 50% zeby odkuc strate na poprzednim koncie i uwolnic sie od niepotrzebnych obciazen?

Mi bardzo pomoglo zalozenie nowego konta i traktowanie straty na poprzednim koncie jako oplata za nauke.
nowe konto zaczyna sie juz od wyplat.

pzdr

ODPOWIEDZ