Jakbyś dyskwalifikował broka po czymś takim to nie byłoby gdzie grać. Jak dla mnie lepiej tak niż jakby miały być poślizgi po 10-20pipsów.Microbi pisze:raposo pisze:Czyli rodzina i znajomi dożywotnio na czarnej liście za granie na danych...? Nieźle .
no to kurde, niezłe jaja, dla mnie raczej dyskwalifikacja broka, bo z takim podejściem kij się zawsze znajdzie, chyba że jest jasno w regulaminie że zakaz gry na danych. Czekam na opinię Akhh.
Niemniej jednak zawsze podkreślam, że przy grze na dane trzeba się wszystkiego spodziewać i tak się stało. Co psV sam podkreśla troszkę przesadził. Nie chcę za wszelką cenę bronić broka (ale jakbym dostał numer konta i opis to chciałbym zobaczyć ich dokładne ustosunkowanie się do tego).
Ja grając agresywnie, zleceniami buy/sell stop i większą pozycją nie narzekam - jest lepiej niż wszędzie indziej. Ciężko tak na prawdę ustosunkować się do tego, bo ja widzę co się dzieje u mnie na koncie i wiem co się działo u innych brokerów.
Podejrzewają grę na kwotowania, która jest grą przeciw brokerowi nie rynkowi, ale jakieś wiadomości od nich mógłbym uzyskać dopiero po tym jak psV da mi numer konta, wytłumaczy zlecenia i oni się ustosunkują do tego.
Tyle, że takie działanie jak dla mnie świadczy właśnie raczej o tym, że są prawdziwym STP. Inaczej daliby po prootu poślizgi i klient sam by zrezygnował
Jestem w niezręcznej pozycji w takiej sytuacji i ja mogę mówić za siebie - ewentualnie za broka dopiero jak dostanę te dane i odpowiedź od nich. A prawdopodobnie wtedy porozmawiałbym z kimś odpowiedzialnym za takie rzeczy u nich na skypie.