Ja tylko pociągnął.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

Tekron pisze:Nie wychodzę z Lki tak jak mówiłem trzymam longi na stracie do określonej straty, zależy co chce hapsnąć, jak chce wiele to wiele też zaryzykuje. Ale ostrzegam w dzienniku. Potrzebuje właśnie ruchu podsycającego apetyty sell szczególnie że realizują sie zyski z opcji więc też spadki lekkie, ja czekam na tą tajemnicę weekendową. Uważam, że technicznie Illuminati pociągną sprawę wyżej
Ja akurat siedzę w S, ale L jak najbardziej realne :)
Przed chwilą w radiui usłyszałem, żę w poniedziałek mają banki jakąś interwencję zrobić, więc może w poniedziałek będzie strzał w górę, nigdy nie biorę fundamentów pod uwagę i tak przez przypadek usłyszałem, ale interwencji nie lubię bo wtedy jest niezłe gówno.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
darko39
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: darko39 »

Może poraz 3 UP w tym samym miejscu ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Darko 440-430 targety spadków maksymalnych przed korektą, jak masz wtopę zbyt ostrą i chcesz zmykać z long to trzymaj jeszcze long i wejdź long z supportu. do 50% spadku dojdzie korekta i wyrównasz żeby zmyknąć :)
Obrazek

Awatar użytkownika
darko39
Gaduła
Gaduła

Ja wyszedłem w czwartek z L na + ,ale teraz szukam wejścia właśnie ,i widzę że Edek też mi pasuję na L

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Darko to ustaw sobie podzieloną na dwie pozycje buy stop na 2655 ze mną, do czasu przebicia będzie bagno a szkoda żebyś miał ryzyko takie brać na bary :)
Jeszcze będą mieszać ludziom sporo w głowach zobaczysz.
Dla połowy TP na 1,2715 dla drugiej 1,2800 i masz fajne zagranie z małym ryzykiem i nie tracące czasu w razie gdyby 2gi tp nie dolazł to drugą część dajesz na BE przy TP nr 1. i masz zysk połowiczny :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

NAD i POD a raczej coś co ja podciągam pod nią jest na GU ładnie kreowane.
Nie rekomenduje, taka luźna myśl.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek

Awatar użytkownika
darko39
Gaduła
Gaduła

Przyznam że nieśmiało tak podobnie myślałem tylko że najpierw zjadą w okolice 2605 i mocne L ,jak narazie 7 pipsów zabrakło mi by się zabrać przed 40 minutami ,tylko czy to już to wyjście ? Co ty na to?

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

No i masz darko odpowiedź dlaczego ja trzymam często stratne float :). Bo ja widzę poziomy, cele potencjalne a poziom ryzyka mojego kapitału jest moim SL tzn na to wejście mogę stracić np 10tyś i jak strata tyle wyniesie to wycinam się z pozycji bezwarunkowo :).
Nie mam pojęcia czy jeszcze pogłębi a szkoda mi się usunąć z rynku jeśli jestem proLONG.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Zerknijcie sobie na AUD USD :) tam apetyt na hapsnięcie TP już niedługo, a TP na AUD USD to dla mnie odbicie od tego pina na pół mojego TP na EU więc czekam niecierpliwie jak rynek się popisze.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nie chce zapeszać ale EU mi coś już zaczyna wznowienie BUY przypominać :)
Obrazek

ODPOWIEDZ