Właśnie na EU odbił poziom z którego miałem prowadzić longi. Tymczasem nadal sell i dokładam do pieca sell na NZDUSD.
Nie widzę poziomu, który miałby powstrzymać dolar przed umocnienie. Skośni robią mini inverted rgr i pewnie nawet jego nie zrobią. Dolar rośnie bo EUR ma problem. EUR ma problem dlatego mimo konsolidacji GBP się umacnia. To dziś było widać ewidentnie. EUR musi znaleźć nowy dołek, nowy cel na realizacje sprzedaży, a dolar ten cel ma wysoko w niebie. Warto zaryzykować szczególnie, że nie wejdę na minus, a plus może być ogromny. Zrobiłem 16900% konta do tej pory, tak mi pisze myfxbook. Jeśli się pomylę znajdę coś lepszego ale nie sądzę żeby przeczucie mnie tym razem myliło. Czekam na małą korektę i jazda dalej, z wycinką byków.
Ja tylko pociągnął.
Ok, więc TP dla EU na początek 1,2805 a dla NZD 0,7850. Formacja dla EU potencjalna mogłaby nawet 1,3000 wycisnąć w dalszym swingowaniu, no ale po kolei 
Ee nie. A skuteczność, po prostu wiem oznaczam cel, mam określony plan, jak idzie nie tak to nie liczę na szczęście tylko tnę i zmieniam. Wiesz coś jak ten dowódca Drużyny A ^^. I tym sposobem dobre wejścia sobie śmigają a złe giną
. I bez akcji frustrata, że jak stracę to 2x większy lot w przeciwnym kierunku a tam znów nawrotka, tylko czekam na potwierdzenia kolejne.

Ee nie. A skuteczność, po prostu wiem oznaczam cel, mam określony plan, jak idzie nie tak to nie liczę na szczęście tylko tnę i zmieniam. Wiesz coś jak ten dowódca Drużyny A ^^. I tym sposobem dobre wejścia sobie śmigają a złe giną

Teraz powinna być mała korekta na EUR, akurat w miejscu mojego wejścia, ale nie wiem jak głęboką zrobią a nie chce żeby mnie ominął wystrzał w górę, bo idzie pod ostrym kątem.
Dorzucę rysunek jednej z opcji jakie mi w głowie szumią
Cena swing zwyżkujący, support jest breakout jest celem, czyli wybicie ponad granice tego swingu, wiec szukam TP jako oporu nad wybiciem. i jest tam taki ładny zgrabny.
P.S.
Uwaga na poziom 1,2723, przy spadkach cena miała problem przebicia się przez niego a przy wzrostach jeszcze nie został wzięty pod uwagę, ktoś coś tam trzyma, ciemną stronę mocy w tym poziomie węszę.
Dorzucę rysunek jednej z opcji jakie mi w głowie szumią

Cena swing zwyżkujący, support jest breakout jest celem, czyli wybicie ponad granice tego swingu, wiec szukam TP jako oporu nad wybiciem. i jest tam taki ładny zgrabny.
P.S.
Uwaga na poziom 1,2723, przy spadkach cena miała problem przebicia się przez niego a przy wzrostach jeszcze nie został wzięty pod uwagę, ktoś coś tam trzyma, ciemną stronę mocy w tym poziomie węszę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przy tak ułożonych świecach i takiej historii wykresu na pewno uwierzę w spadki jak cofke na H1 zrobicie, bitch please ^^ add long.
Nigdy nie wierzcie w świece, które się tworzą dopiero, to jest taka konstrukcja i tak działa na podświadomość, że człowiek się bardzo skołowany staje.
Inna sprawa polecam grę na NZD USD jeśli ktoś gra małym kapitałem to ma jeszcze więcej miejsca na marginie, bardzo tania para walutowa, a ruch na niej wygląda ładnie dosyć.
Nigdy nie wierzcie w świece, które się tworzą dopiero, to jest taka konstrukcja i tak działa na podświadomość, że człowiek się bardzo skołowany staje.
Inna sprawa polecam grę na NZD USD jeśli ktoś gra małym kapitałem to ma jeszcze więcej miejsca na marginie, bardzo tania para walutowa, a ruch na niej wygląda ładnie dosyć.
Ostatnio zmieniony 12 cze 2012, 09:59 przez Tekron, łącznie zmieniany 1 raz.