Ja tylko pociągnął.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Na USDCAD ładne parcie w górę, na GU ładna ściema i cofka w góra. Jeszcze czekam przed zmianą kierunku, palec na spuście :)

Edit:
Jest ładna odwrotka na USDCAD więc selluje EU :) zamykamy su..tzn luke : )

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Oczekujące sell na GU zostają oczywiście. Będę atakował long jak się już ustabilizuje wszystko.

U mnie to wygląda tak. Zamknięte GU, zostawione dwa oczekujące Sell limity.
Sprzedane 8 lot EU po 1,2606 z Tp 1,2520

Takie zamknięte pełne świece wybijające kanał w dół, czekam na powrotke i dopiero doły, odpukać powrotka nie zrobi double top. :)

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

GU ^^, uff EU będzie raczej spokojniejsze. Myślę, że to na zachęte dla zamykających lukę ;) ale ruch w dół już zaklepany więc be cool :) USDCAD potwierdza zamykanie luk.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Tekron masz jakieś potwierdzenia, czy tylko na poziomy patrzysz?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Ostry dzień :) z doskoku oglądam co mi się dzieje na koncie :) węszę straty z lekka. Bilans myśli : USD CAD wygląda H1/H4 up, EUR USD wygląda H1/H4 down, GU wygląda H1 korekta/ H4 up. Do straty przeznaczę około 10tyś z balance i trzymam sobie na spokojnie już tą Ske na EU. Nie można ciągle zmieniać kierunku, karniak :)

Brother patrzę na zamknięte świece i patrzenie na kilka par naraz w jaki sposób się układają i jakie są odległości od sup dem. Zero wskaźników itd jeśli oto pytasz. Zero fundamentalnych info tak samo.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

ok dzięki wyjaśnienie
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Kolejny Tips and Trick. Jeśli mamy kanał np spadkowy na TF H1 lub H4 itd i pojawia się świeca nabuchana jak na sterydach, to zwykle niezależnie od cofki pokazuje ona, że ktoś ma parcie na określony kierunek, więc dobrze wchodzić razem z tym kimś. Jest też przestój w spadkach i korekta przed wystrzałem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

W miarę gry postaram się wrzucać jakieś takie nie wiem wolne myśli :) może się komuś coś przyda.
TAK :) JA RÓWNIEŻ SIĘ MYLĘ. Więc zarządzam ryzykiem by zarabiać mimo pomyłek :)

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

W tym momencie myślę o biegunce :). Gdy ktoś ciśnie i ciśnie i ciśnie, jak w końcu popuści to całe gacie obsra : ) Tak widzę spadki na GU i EU :)

Dobra rada to nie szaleć z TP, brać bezpieczny i olewać to, że coś MOGŁO być. Bo MOGŁO A NIE MUSIAŁO.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2012, 10:46 przez Tekron, łącznie zmieniany 1 raz.

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Uważam że zamknięcie m15 na eu powie wszystko.Albo przebije 1.26 i lecimy w dół,albo jakiś pin i UP.
Tak to widzę.

Tekron tak bedzie,jak jedna strona odpuści i przejdzie na drugą stronę,to może być ostro.

ODPOWIEDZ