Myślę, że twój L na kiwi ma potencjał. Ja jeszcze czekam choć wydaje się ,że do 16:00 kierunek będzie ustalony.
Ehh niestety nie ...sp2ews pisze:rabit Ładny profit ci się szykuje
To jest nauczka by nie przelaczac na M5 po otwrciu pozycji .rabit pisze:Troche spanikowalem i zamknalem kiwi na BE a pozycje na kangurze otwozyl mi robot ktorego zapomnialem wylaczyc i zamknalem ze strata a gdybym potrzymal to bylo by troche na plusie .
rabit pisze:Ehh niestety nie ...
Ech... Faktycznie szkoda. Ale nie pryejmuj się. Niedługo zjadą w dół to się podepniemyrabit pisze:To jest nauczka by nie przelaczac na M5 po otwrciu pozycji .
No to jest trochę ryzykowna gra zważywszy na korelację tej pary z kiwi. Ale spoko, może akurat teraz zjadą z korektą to sobie uciekniesz. Jeśli nie, będziesz musiał zaakceptować minusarabit pisze:Najgorsze jest to ze AU sprzedawalem
Swieta prawda .sp2ews pisze:No więc tak jak widać, nic się tak naprawdę na foreksie nie należy
rabit pisze: w DT zamiescilem analize edka w ktorej byl trojkat i wystarczylo wejsc na wybiciu ale bylo pozno wiec pomyslalem ze juz nic sie nie stanie i poszedlem obiad gotowac . Wystarczylo postawic oczekujace
Ja niestety nie mam wyjscia ale jak na ironie wyglada na to ze czesto lepiej nawet wychodzi i bezstresowoInk. pisze:Im dłużej to wszystko obserwuje tym bardziej przekonuje sie do gry na zlecenia oczekujące,
A nie na odwrot , znajac twoja strategie raczej limity nie stopy .Ink. pisze:ale nie limity tylko stopy