czy to nie było BO na H4 skoro cena zamknięcia była co raz niżej?Damfry pisze:Mam Panowie lekką prośbę, z powodów zawodowych (urwanie głowy na zamknięcie miesiąca) wróciłem wczoraj do domu odpaliłem platformę i długo się nie zastanawiając na kablu odpaliłem Lke, ponieważ wydawało mi się że mamy do czynienia z FBO na h4. parę godzin później rynek zrobił weryfikacje w SL... i tu moje pytanie co źle oceniłem?
Pewnie odpowiedz jest jakaś banalna, ale ze zmęczenia nie jestem w stanie sobie samemu odpowiedzieć
Z góry dziękuje
ZERO LINE Journal
- DonForex:-)
- Gaduła
Wiesz ciężka sprawa w ogóle wczoraj rynek trochę oszalał chyba jakieś fundamenty decydowały.Damfry pisze:wrzucę jeszcze podgląd na h4... rynek próbował łamać ale nie dał rady na h4 FBO czy nie FBO??.....
Ide spać bo zasypiam na siedząco
Peace.
Ale grając H4 aby wszystko było Ok to w sumie trzeba by było mieść wicka w kierunku strat i ciało w kierunku zysków. Ale na H1 to całkiem dobrze wyglądało i mogli dojść do ostatniego BO jednak nie chcieli, ale czemu to nie wiem.
Staram się jak najwięcej sam wejść robić, ale czasem ustawiam jakieś sell limit lub buy limit. Ale ja akrat mam tak w pracy że co jakiś czas lukam na sytuację, więc ciężko mi doradzić jak masz grać. Thorez też pisał że nie wyobraża sobie gry bez nadzorowania pozycji, więc ciężko grać samymi zleceniami oczekującymi.DonForex:-) pisze:czerwinek mam pytanie do Ciebie. Jak sobie radzisz z grą będąc w pracy. Nie wiem jak Ty ale ja w ogóle w pracy nie mogę zajrzeć na MT 4. Ustawiałem sobie w nocy jakieś zlecenia oczekujące i albo się aktywowały albo nie. Czy ustawiasz tylko oczekujące limit i stop?
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
- Pełnomocnik
- Pasjonat
Hmmm szkoda, że nie uzyskałem odpowiedzi, czyli jednak jeszcze wszystkiego nie wiemy 
Dziś 2 próby Selowania edka zysk +1... kierunek dobry obierałem, a na 3 próbę nie starczyło mi wiary
Teraz czekam na zamknięcie h1.... gorąco kibicuje by powstało FBO
na kablu mamy ładne BO, i czekam na powrót ceny i ewentualną reakcje
Co będzie zobaczymy
Zagrałem Lke, pozycja na BE do TP brakło 7 pips i coś mi podpowiada ze wyjdę na zero z tego tradu....
===edit=
I jak mówiłem be... tyle że pedalskie AM zamknęło mi 3 pipsy za SLem. To już jest chamstwo... żadnych danych nie było żeby taki numer zrobić.... no ale niech sobie wsadzą je w cztery litery... jeszcze oddadzą!
dzień na -2 pipsy

Dziś 2 próby Selowania edka zysk +1... kierunek dobry obierałem, a na 3 próbę nie starczyło mi wiary

Teraz czekam na zamknięcie h1.... gorąco kibicuje by powstało FBO
na kablu mamy ładne BO, i czekam na powrót ceny i ewentualną reakcje

Co będzie zobaczymy

Zagrałem Lke, pozycja na BE do TP brakło 7 pips i coś mi podpowiada ze wyjdę na zero z tego tradu....
===edit=
I jak mówiłem be... tyle że pedalskie AM zamknęło mi 3 pipsy za SLem. To już jest chamstwo... żadnych danych nie było żeby taki numer zrobić.... no ale niech sobie wsadzą je w cztery litery... jeszcze oddadzą!
dzień na -2 pipsy
-
- Gaduła
- Pełnomocnik
- Pasjonat
Grałem ale mało dwa wejścia na AUD/CHF i EUR/AUD zakończone na małym plusie cena nie chciała do mojego TP dojść i pozmykałem z łapy.Pełnomocnik pisze:Edek L.... do 2455
czerwinek nic dziś nie grasz?
Jednka dzisiaj z rana niespodzianka, miałęm pozycje limiotwe na EUR/AUD i AUD/CHf rano pozamykałem z łapy.
Tylko niech nikt się nie sugeruje moimi wejściami, gdyż gra była z limity więc nadzoru nie prowadziłem. Może to tylko szczęscie dzisiaj było, sam nie wiem

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ciekawą sytuacje mamy na kablu, mamy już dwa BO które nie są wyzerowane....
Na edku jest jakiekolwiek nie z zerowane BO? Jakoś nie mogę nic wypatrzeć,
Wrzucam Wam do obserwanci, ja niestety wychodzę do pracy i nie będę mógł się zabawić z pejsami,
chwilowo 3 BO robią...
pzdr.
Na edku jest jakiekolwiek nie z zerowane BO? Jakoś nie mogę nic wypatrzeć,
Wrzucam Wam do obserwanci, ja niestety wychodzę do pracy i nie będę mógł się zabawić z pejsami,

chwilowo 3 BO robią...
pzdr.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
. Problemy technicznePełnomocnik pisze:radoslav47czemu screna wywaliłeś?radoslav47 pisze:...

na edku od poczatku maja są same nie z zerowane BODamfry pisze:Na edku jest jakiekolwiek nie z zerowane BO?

Ostatnio zmieniony 01 cze 2012, 11:14 przez radoslav47, łącznie zmieniany 1 raz.
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.