Dzisiejsze podsumowanie:
upload images
Scenariusz się sprawdza - szkoda, że nie mogłem grać cały dzień do pewnie złapałbym się na tego S z dużyyym TP na zl MN1
maryha22 pisze:no i jak pisales wczesniej mamy ZL MN
Teraz możemy pogdybać jak zamknie się świeca MN - jest kilka scenariuszy - pierwszy to zamknięcie się bardzo nisko na poziomie zl mn czyli oznacza to prawd. jeszcze dwa dni konsoli. Może się zamknąć krótkim knotem dolnym gdzie cena zamknięcia dochodzi do poziomu 2624 - i wariant trzecie gdzie cena wraca tworząc długi dolny cień do poziomu 2994.
Jako najbardziej prawdopodobną wersję uznaję tą drugą - czyli cena trochę idzie UP i na kolejnej świecy mn trochę idzie w dół tworząc dolny cień - potem idzie do zl MN na 2994 - ale rynek i tak wszystko zweryfikuje.
Jest jeszcze opcja nie respektowania zl i zwała przynajmniej do 1875
Jednak najbardziej prawdopodobna jest wersją UP - czyli cena idzie do zl mn na 2994
image hosting
gif hosting
Darkey pisze:sprzedaje sygnały ?? NIE szkoli za hajs ?? NIE a więc o co się komuś rozchodzi ?)
Nigdy nie planowałem ani nie zamierzam w przyszłości odpłatnie dzielić się swoją wiedzą - wszystko za free tutaj na forum - kiedyś dawno temu pisałem, że jak stworzę zyskowną strategię to się nią podzielę - i tak zrobię - ponieważ zawsze dotrzymuję słowa - jednak kiedy to nastąpi to trudno określić - będzie to wtedy gdy uznam to za stosowne - ale na 100% będzie.
Darkey pisze:pyka sobie pozycje po locie i jak ma np. trzy takie pozycje jedna 50 pisp. druga 50 pisp a trzecia 21 pips to sobie je sumuje i ma w sumie 121 pips przy stawce 1 lota Smile zresztą pisał już o tym, pipsometr odwala całą robotę.
powiedzmy, że 1/4 to jest 0.5 lota a pełna stawka to można łatwo obliczyć - nie ukrywam, że moim celem na fx jest koszenie siana - ale, że bardzo lubię tą zabawę - sprawia mi to ogromną przyjemność - fajnie jest łączyć przyjemne z pożytecznym.
I nie wyobrażam sobie innej pracy niż trading na FX - to lubię i to chcę robić jak tylko zdrowie i Bóg pozwoli.
Jeśli chodzi o niedowiarków to już wielokrotnie podawałem swoje wejścia max 1 do 3 minut po wejściu także każdy może sobie wyrobić zdanie nt. autora.
ps. nie ma tutaj żadnej teorii spiskowej - po prostu gram to co wiedzę, to co podpowiada mi moja strategia i tyle - gra jest nudna czasami - ale ja i tak tą nudę lubię - mimo automatyzacji w bardzo dużym stopniu i tak lubię grać.
pozdrawiam i bez urazy.