Admiral Markets - Wątek II
-
- Bywalec
-
- Bywalec
am best broker for you
ale co ty ja nie szukam zaczepki nie szukam spisku poprostu wiem o co w tym wszystkim chodzi przypadkowo wpadlem na strone am nie tylko ten broker dziala jak działa wszyscy graja na jeden bacik trzeba siedziec w tym głeboko zeby wiedziec o co kaman a ty kolego graj tzn inwestuj kazdy ma prawo powodzenia
Dodano po 2 godzinach 18 minutach:
wszytskich majacych pytania zapraszam na maila backfllips@yahoo.com chetnie pomoge
Dodano po 2 godzinach 18 minutach:
wszytskich majacych pytania zapraszam na maila backfllips@yahoo.com chetnie pomoge
Witam!
Od kilku dni testuje demko Admiral Markets. Po porównaniu formacji świecowych na AM z tymi na standardowym demie MT4, bardzo się zdziwiłem. Czas na obydwu kontach różni się w prawdzie o godzinę, co tłumaczyło by te rozbieżności, ale najdziwniejsze jest to, że dobre setupy, zachęcające do otwarcia pozycji (H4) w Admiral Markets, po porównaniu ich ze zwykłym demem MT4 wyglądają fatalnie. Wejście w trade wg. świec z AM skończyłoby się więc klęską.
W ogóle ruch ceny na zwykłym demie jest bardziej przewidywalny niż na demie AM. To moje subiektywne odczucia co do tego brokera. A już się nastawiałem na otwarcie konta...
Od kilku dni testuje demko Admiral Markets. Po porównaniu formacji świecowych na AM z tymi na standardowym demie MT4, bardzo się zdziwiłem. Czas na obydwu kontach różni się w prawdzie o godzinę, co tłumaczyło by te rozbieżności, ale najdziwniejsze jest to, że dobre setupy, zachęcające do otwarcia pozycji (H4) w Admiral Markets, po porównaniu ich ze zwykłym demem MT4 wyglądają fatalnie. Wejście w trade wg. świec z AM skończyłoby się więc klęską.
W ogóle ruch ceny na zwykłym demie jest bardziej przewidywalny niż na demie AM. To moje subiektywne odczucia co do tego brokera. A już się nastawiałem na otwarcie konta...
- bartek1916
- Pasjonat
Witam właśnie dostałem bonus od AM dokładnie 10 % wpłaconego Depo niby za udział w forex fight. Kiedyś też dostałem bonus ale po paru dniach wypłaciłem kasę i bonus przepadł. Cz ktoś wie jak będzie w tym przypadku? Czy ktoś zna kryteria dostania tego bonusu? Szukałem na stronce AM i nie mogę tego znaleźć.