Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

synkujestemwbudynku
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: synkujestemwbudynku »

wez chopaku przestan ty chyba sobie pogrywasz w pro 100 weczka troche ogarnij temat bo widzac ze nie wiesz kompletnie o co w tym wszystkim chodzi masz tu pełen etacik na tym prtalu i delikatnie nie bronisz tego brokera prawdziwi i tak wiedza o co biega

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

wyluzuj, człowieku jaki etacik, mam konto jeszcze u innego broka który bije na głowę AM pod względem wszystkiego. Szukaj spisku dalej , swego czasu miałem problem z platformą, reinstalka pomogła. Ogarnij się , nie szukaj zaczepki .

synkujestemwbudynku
Bywalec
Bywalec

am best broker for you

Nieprzeczytany post autor: synkujestemwbudynku »

ale co ty ja nie szukam zaczepki nie szukam spisku poprostu wiem o co w tym wszystkim chodzi przypadkowo wpadlem na strone am nie tylko ten broker dziala jak działa wszyscy graja na jeden bacik trzeba siedziec w tym głeboko zeby wiedziec o co kaman a ty kolego graj tzn inwestuj kazdy ma prawo powodzenia

Dodano po 2 godzinach 18 minutach:

wszytskich majacych pytania zapraszam na maila backfllips@yahoo.com chetnie pomoge

Christoph
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Christoph »

Witam!
Od kilku dni testuje demko Admiral Markets. Po porównaniu formacji świecowych na AM z tymi na standardowym demie MT4, bardzo się zdziwiłem. Czas na obydwu kontach różni się w prawdzie o godzinę, co tłumaczyło by te rozbieżności, ale najdziwniejsze jest to, że dobre setupy, zachęcające do otwarcia pozycji (H4) w Admiral Markets, po porównaniu ich ze zwykłym demem MT4 wyglądają fatalnie. Wejście w trade wg. świec z AM skończyłoby się więc klęską.

W ogóle ruch ceny na zwykłym demie jest bardziej przewidywalny niż na demie AM. To moje subiektywne odczucia co do tego brokera. A już się nastawiałem na otwarcie konta...

Janko
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Janko »

Zdecydowanie najgorszą cechą AM jest przerwa około 23 naszego czasu.
Na koncie PRO to aż 16 min. do 23:11 - rzekomo dla naszego dobra ;)

Awatar użytkownika
bartek1916
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bartek1916 »

Janko pisze:Zdecydowanie najgorszą cechą AM jest przerwa około 23 naszego czasu.
na wszystkich rachunkach tak jest? ja mam standard i nie zauwazylem tego. automaty w tym czasie nadal dzialaja?

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Tak jest na Pro, na kilka minut, w okresie małej płynności.

Christoph
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Christoph »

Czy są jakieś sensowne alternatywy dla AM z mikrolotami na MT4? Z postów wynika, że niby AM lepszy od Bossafx, ale czy na pewno?

Goldfinger

Nieprzeczytany post autor: Goldfinger »

Witam właśnie dostałem bonus od AM dokładnie 10 % wpłaconego Depo niby za udział w forex fight. Kiedyś też dostałem bonus ale po paru dniach wypłaciłem kasę i bonus przepadł. Cz ktoś wie jak będzie w tym przypadku? Czy ktoś zna kryteria dostania tego bonusu? Szukałem na stronce AM i nie mogę tego znaleźć.

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Jak dostałeś to możesz wypłacić bonus.

ODPOWIEDZ