"Jak będzie, tak będzie, zawsze jakoś będzie. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."sp2ews pisze:Nie ma nie było i nie będzie lepszych...
Byle z trendem by Ink.
Nie za bardzo rozumiem sens twoich postów przyjacielu, rozumiem że chciałeś sie podzielić wejściem w L na zupełnie innych zasadach niż gramy tu, natomiast przesłanie tego dziennika jest takie aby właśnie tego nie robić, na edku od pierwszego maja wystarczyło grać S aby zarabiać, bardzo ale to bardzo dożo osób w swoich dziennikach grało L tak jak ty teraz, oczywiście można było zarobić ale ryzyko jest znacznie większe niż zwykłe proste granie zgodnie z kierunkiem"Jak będzie, tak będzie, zawsze jakoś będzie. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
Reasumując dziennik nie powstał po to aby sie chwalić ilością pipsów, czy wyrywaniem wszystkich pispów z rynku, temat w moim zamyśle miał pokazać "bezpieczeństwo" grania z trendem, mam nadzieje że ktoś z tej rady skorzystał, jeśli nie to trudno, nic na siłe
- adamkaluza
- Pasjonat

Czołem żołnierze! 
Graliście dziś? Ja zagrałem Longa na edłordzie po 1.2750. Obecnie condom na +1.

upload images
Graliście dziś? Ja zagrałem Longa na edłordzie po 1.2750. Obecnie condom na +1.

upload images
No i super! Gratki:)sp2ews pisze:Czołem żołnierze! Smile
Graliście dziś? Ja zagrałem Longa na edłordzie po 1.2750. Obecnie condom na +1
Ja dziś dałem plamę. Miałem grać to co widzę ale uparłem się na SSSSSSS. A miałem taki dobry plan:) Dziś na BE - 0 wejście (jak 90% zresztą) z oczekującego.
Poniżej Eur/Dol H1 z moim nie zrealizowanym planem. Ale dziś jeszcze szansa dla mnie na S niestety bez potwierdzenia na H4 - ryzykowne.

Uploaded with ImageShack.us
Spiesz się powoli.
pozytyw Dzięki 
Ale powiedz, po co pchasz się z tą Ską? Poczekaj lepiej aż zrobią korektę i walnij se Longa
Będzie z trendem i duuuzio pipsiorów zgarniesz
A tak? Skąd masz pewność, że cena zawróci? Nie ryzykuj stary

Ja np. lubię poniedziałki.
Trejd zakończony. Zgarnąłem profit i kontent.

image host
Ale powiedz, po co pchasz się z tą Ską? Poczekaj lepiej aż zrobią korektę i walnij se Longa
Zauważyłem, że poniedziałki zlewasz a szkodaInk. pisze:Ja dzis odpuscilem, nie lubię poniedzialkow
Ja np. lubię poniedziałki.
Trejd zakończony. Zgarnąłem profit i kontent.

image host
Niom. Zastanawiam się nad nią. Liczyłem, że dojdą za pierwszym strzałem do poziomu a tutaj niestety szykuje się mała strefa obronna która nie da miejsca na profit. Mogą spaść do 1.2795 i dopiero dojść do mojego poziomu.Oj za dużo kombinuję. Przeważnie wygląda to u mnie w ten sposób, że stawiam oczekujące z h4, rano idę do pracy a po południu zerkam. Kiedy nie ma mnie przy kompie do południa mam lepsze wyniki (nie ingerując w pozycję)sp2ews pisze: po co pchasz się z tą Ską?

Uploaded with ImageShack.us
Spiesz się powoli.