AudUsd na chwilę obecną +15 i zabezpieczone na +1
Byle z trendem by Ink.
No i Kangur Be +1 a Edek z ręki +7. Nie wystopowało go dzięki nie przestawieniu SL na Be
Ale cena nie robi już ani nowych dołków ani szczytów i zamykam ten szit z ręki.

adult upload image

free picture hosting

adult upload image

free picture hosting
Jak bym widział siebiesp2ews pisze:Kurde kolejny raz sfrajerzyłem... Muszę znaleźć jakiś patent na powściągliwość bo z kierunkiem nie mam problemów tylko wiecznie z prowadzeniem... w tym momencie oddalem za frajer jakieś 40 p. ...
jak to mówią trening czyni mistrza
Jako, że cisza coś przy piątku to wklejam. Dziś niestety tylko demo:)
+75 pozycja z wczoraj - zamknięte dziś rano.

Uploaded with ImageShack.us
+75 pozycja z wczoraj - zamknięte dziś rano.

Uploaded with ImageShack.us
Spiesz się powoli.
pozytyw
Bardzo ładnie!
Zawsze starasz się łapać szczyty i dołki?
Tydzień kończę bardzo pozytywnym akcentem
W planach był jeszcze edek ale całe szczęście nie pchałem się w nigo - i dobrze.
Tym czasem kangur i Kiwi poszli tak jak lubię

upload images

picture hosting
Bardzo ładnie!
Tydzień kończę bardzo pozytywnym akcentem
Tym czasem kangur i Kiwi poszli tak jak lubię

upload images

picture hosting
Gratulacje. Uwielbiam dobre wiadomościsp2ews pisze:Tydzień kończę bardzo pozytywnym akcentem Smile
Często tak po prostu wychodzi. Wyznaczam linie, stawiam 2-3p od niej oczekujące i niech się dzieje...sp2ews pisze:Zawsze starasz się łapać szczyty i dołki?
To zlecenie wycięte na -11 to po trochu głupota była. Po pierwsze nie było miejsca na porządny profit, po drugie pod prąd a po trzecie sumienie nie pozwalało na większy SL (w związku z małym profitem). Trzeba wziąć pod uwagę, że poziomy wyznaczane z H4 więc 11p to za mało mimo, że poniżej nie widziałem nic co by ściągało cenę niżej bez wcześniejszego krótkiego L (mój TP).
Tak więc linie które rysuję są tworzone po akcji a oczekujące zlecenia na prawdopodobnej reakcji.
Spiesz się powoli.