Byle z trendem by Ink.
Ja sobie wczoraj dałem spokój, czułem że odbije od żółtej linii na edku, Czemu nie wszedłem w L skoro czułem? a bo gram z prądem a prąd to S, więc wole poczekać na potwierdzenie prądu L niż zgadywać czy sie odbije czy nie, tym razem sie odbiło ale następne kilka razy może sie nie odbić i skuteczność szlag trafi 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
hmm..., znaczy sie co? bo nie wiem, kupowanie zanim jeszcze przebiło ostatni high?besot pisze:Po prostu nie wiesz o czymś o czym wiedzą inni
Tak, jak napisałeś na wykresie "według mojej strategii" a twoja strategia to nie moja niestety, nie łapie dołków nie gram życzeniowo a lizcenie na przebicie ostatniego high to niestety życzenia bo mamy trend spadkowy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Sorry besot za wykorzystanie Twojego skreena.
U mnie dorysowane czarne linie były potencjalnymi miejscami do zagrania L. Niestety żadnej z nich nie gram bo nie było testu (na moich zasadach) żadnej z nich. Jedynie linii 2 przyjrzałbym się na niższym interwale i pomyślał o długiej. Natomiast nr4 jest jeszcze do zagrania w zależności od "sposobu" dojścia ceny do tego poziomu i raczej szybko trzeba przestawić na BE
Edit: Sygnałem potencjalnych L-ek był dla mnie ładny poziom z D1

Uploaded with ImageShack.us
U mnie dorysowane czarne linie były potencjalnymi miejscami do zagrania L. Niestety żadnej z nich nie gram bo nie było testu (na moich zasadach) żadnej z nich. Jedynie linii 2 przyjrzałbym się na niższym interwale i pomyślał o długiej. Natomiast nr4 jest jeszcze do zagrania w zależności od "sposobu" dojścia ceny do tego poziomu i raczej szybko trzeba przestawić na BE
Edit: Sygnałem potencjalnych L-ek był dla mnie ładny poziom z D1

Uploaded with ImageShack.us
Spiesz się powoli.
besot pisze:Brawo, świetnie, przekonałeś mnie , że jednak moja strategia działa.
besot pisze:i dopóki większość tak będzie myśleć
mój setup będzie przynosił mi zysk
besot pisze:Było tu sporo sygnałów z różnych "strategii" ale np. rat zielony doskonale się sprawdził, albo wejście po korekcie itd itp
besot pisze:Tego to nie pojmuje, tyle ZL np na M30 czego jeszcze potrzeba do wejścia?

Mistrzu! Brakuje mi słów żeby określić jaki jesteś wspaniały! Nie ma nie było i nie będzie lepszych...