Z demo Na real :)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

do zakładanego TP +30 brakuje 6 pipsów, chyba faktycznie skoro mi się mniej więcej sprawdza przestawić na BE i niech się dzieje co chce tylko że BE lubi być wywalone tak to już jest w ZL. O właśnie dzwoni alarm że jest poziom czyli +30 by było :)

Hym chyba na dzisiaj koniec mało prawdopodobne ale tak zakładam muszę zrobić prezentację na seminarkę :(

edit: ale ładnie leci :D normalnie czad a ile wejść czy mogło być :) nic co odwlecze nie uciecze :) trzeba się przyglądać i patrzyć na co reaguje kolejny poziom 2646 zobaczymy czy dobiją :)
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

NS_D2 bilans +36

Obrazek

patrząc po moich kreskach to lepiej je można było wykorzystać :) i dalej dałem się wydymać przez pina Stforex chyba wezmę twoją radę i wcielę w życie, jednocześnie jeśli będzie to możliwe przesunę BE w jakieś strategiczne miejsce np. nad kreskę jeśli cena jest poniżej. Jak widać do TP by dotarło mimo zamknięcia z palca, mało tego TP o jeden poziom niżej od zakładanego też by zostało zaliczone, pewnie wahania są większe niż zakładam :) ale to dopiero drugi dzień z moim cackiem tak że zanim wejdę na real się dopracuje w końcu to dopiero początki w dodatku chyba wyłapałem coś lepszego czas ma znaczenie :D to ostatnie zagranie oprócz poziomu uwzględniło czas w punkt nie trafiłem ale SL wytrzymał i cena odwróciła :)
-----!!!!!-----> http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 335#465335 <----!!!!!-----
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Jak oglądam to wydaje się dość ciekawy film :D
http://www.youtube.com/watch?v=63_lwapPTTY

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Dzisiaj bez szału -47

Obrazek

Hym kreska pomarańczowa jest bardzo silna w końcu cały tydzień za nią stoi, pewnie czas zrealizować zyski z dość spadkowego tygodnia :) Ok to chyba tyle na dzisiaj, w następnym tygodniu nie wiem jak będzie studiami się trzeba zająć niebawem sesja :/

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

No to mam 2 kolejne zagrania pierwsze na -10 z Niedzieli
Obrazek
wejście mogło się zdawać dobre niby był już cień na D1 ale się zmieniło wszystko i był SL

a tutaj z niedawna +21 zamknięte z ręki :) teraz widzę że gdyby nie moje zamknięcie było by TP ale to nic lepszy wróbel w garści niż kanarek na dachu z czasem kanarków będzie co raz więcej :)

Obrazek

to wejście to takie sobie o wpadłem z uczelni odpaliłem platformę patrzę co się dzieje i zagrałem moment wejścia raczej bardzo zły przy jednej z krech powinienem łapać ale SL wytrzymał i dobrze się skończyło.

Mam nadzieję że tan tydzień mimo braku czasu będzie lepszy. :)

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Darkey pisze:z Niedzieli
Możesz wrzucać całe screeny?

Dlaczego grasz w niedzielę? jak dla mnie bardzo ryzykowne. :wink:
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Późna Niedziela wczesny Poniedziałek generalnie okolice godziny 1 u nas to już 2 jest. Z krótkich dotychczasowych obserwacji wynika że cena lubi sobie zrobić odbić po pewnym czasie od otwarcia. No ale jeszcze jakoś strasznie się nie znam :) na Niedzielach. Co do screenów to ok.

paweldobkowski
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: paweldobkowski »

Cześć Darkey!

ZL (jakkolwiek je interpretujesz) to moje początki. W związku z czym będę obserwował Twoje ruchy :wink:

Powodzenia i do zobaczenia, miejmy nadzieje, po drugiej stronie.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

paweldobkowski witam :)

No to udało się coś skromnie wykosić +23 początkowe tp na czerwonej lini ale przestawiłem 6pipsów wyżej na niebieską :) to już nie jest zwykłe ZL a ZL z fibo :D dzięki niemu łatwiej mi jest wyłapać istotne rejony. Wejście oczywiście początowo trochę za późno ale zaraz się okazało że stosunkowo za wcześnie:) idealnie było by na lini niebieskiej moze nad oczekującymi się zastanowię.

Obrazek
jak widać parę minut później walnęło w pierwotne tp i jak na razie odbiło zobaczymy co będzie dalej.

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Darkey pisze:No to udało się coś skromnie wykosić +23
Teraz to i ja zaczynam zazdrościć - ostatnio nie idzie zbyt dobrze moja gra :wink:
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

ODPOWIEDZ