Nie wiedziałem gdzie zapytać to pytam tutaj.
Jak zrobić w MT4 żebym widział na wykresie gdzie otwierałem i zamykałem pozycję? Ktoś wie o co mi chodzi?:D
Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
chce wiedzieć czy jak przez okres nauki odłożę 5 tys może mniej jest sens inwestować taka kwotę.
Spędzisz troche czasu na prawdziwym koncie to sam sie przekonasz ile będziesz w stanie zarobić. Może jesteś w tym genialny i w 3 miesiące dorobisz sie milionów jak to pisał jeden z brokerów w swoich felietonach a może wszystko stracisz. Osobiscie byłem kozakiem na początku
i pierwszy depozyt chyba juz drugiego dnia straciłem. Teraz w miarę bezpieczny sposób ugrywam od 2 do max 10% depozytu dziennie czasami tracę ale nie myslę jeszcze o prawdziwych pieniądzach. Dla mnie aktualnie jest przejrzysta sytuacja na rynku może się to zmienic i znów wszystko stracę...
Najpierw spróbuj z pięcioma stówami na locie 0.01 lub 0.02 póxniej zacznij się martwić większymi pieniędzmi jak bedziesz ugrywał 100% depozytu miesięcznie to chyba 5 tyś na waciki starczy dla studenta... Chyba że piwo w studenckich knajpach podrożało
lepiej o prawdziwych pieniądzach nie myśleć jak sie uczysz to pomyśl lepiej o dobrej praktyce w swoim kierunku może jakimś konkursie lub czymś ambitnym i forex nie będzie Ci potrzebny...
Spędzisz troche czasu na prawdziwym koncie to sam sie przekonasz ile będziesz w stanie zarobić. Może jesteś w tym genialny i w 3 miesiące dorobisz sie milionów jak to pisał jeden z brokerów w swoich felietonach a może wszystko stracisz. Osobiscie byłem kozakiem na początku

Najpierw spróbuj z pięcioma stówami na locie 0.01 lub 0.02 póxniej zacznij się martwić większymi pieniędzmi jak bedziesz ugrywał 100% depozytu miesięcznie to chyba 5 tyś na waciki starczy dla studenta... Chyba że piwo w studenckich knajpach podrożało

Siemka, czy moze mi ktos powiedziec jak zmienic wolumen przy otwieraniu transakscji z np z 0.05 na 0.5 lota mam tylko setne czesci lota i pozniej całe jak 1, 2, 3 itd a chcialbym miec dziesiate czesci lota jak 0,1 0,2 0,5 Jest to konto demo w AM na platformie MT4 acha i problem jest tylko na pc bo na aplikacji w iphonie wszytsko gra. Z gory dzieki za podpowiedz
Sądzę, że kolega rozwija listę z dostępnymi lotami i tam jest faktycznie 0,01-0,05 a potem 1 lot. Jeśli kolega życzy sobie inną wielkość, wystarczy wprowadzić ją bezpośrednio z klawiatury.x34 pisze:No własnie problem polega na tym ze ja chciałbym miec troche wiekszy wolumen bo 0.05 lota to jest za mało dla mnie a 1 lot to znow za duzo, wiem ze kiedys miałem 0.,1 0,2 0,5 lota a teraz tego nie mam