"teoria spiskowa"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
berta1984
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: berta1984 »

daromanchester pisze:Ale spiskowcy widzę upodobali sobie ten wyrwany fragment z kontekstu i podkładają pod niego różnego rodzaju obrazki manipulując widzem na potęgę.
widzisz daro tyle wiesz co nic, obejrzyj sobie przemowienie obamy, merkel oraz sarkozjego :D wtedy sie wypowiadaj aha nie sa w tym filmiku trzeba search powodzenia :D

Dodano po 1 minutach:
Ja się czasem naprawdę zastanawia co tutaj robią niektórzy ludzie.
KERIMB to samo mowil o was hehe :D

Dodano po 3 minutach:
Esco pisze:Powiem jeszcze raz:
Nie jestem profesorem historii, ekspertem od wytrzymałości materiałów ale być może Wy posiedliście wiedzę i potraficie zweryfikować to o czym czytaliście jak się domyślam głownie w internecie.
jest taka ksiazka tez napisana nie mowi o teorii spiskowej, ale o historii np, PEARL HARBOR polecam prosze search :D

Dodano po 1 minutach:
daromanchester pisze:Niektóre filmy to naprawdę arcydzieła manipulacji.

arcydzielo to bylo 11 wrzesnia hehe :wink:

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

berta1984 chyba nie czytasz ze zrozumienie.
Ja udowadniam tylko że te filmy są nastawione na manipulacje i tyle.
Wcześniej w tym wątku podałem linka da przemówienia JFK które trwa 19 minut a wycinają z reguły 3 minuty.
http://archive.org/details/jfks19610427

Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że nie masz bladego pojęcia o czym piszesz. Rzucasz hasłami znalezionymi i zasłyszanymi tu i ówdzie.
Widać że nie masz swojego zdania na żaden z tematów ponieważ nie potrafisz napisać więcej niż jedną linijkę na dany temat a to i tak jest wtedy sukces.
Prawdopodobnie zbyt dużo godzin spędzonych przy google spowodowały że zalały Cię takie ilości informacji których nie byłeś w stanie przetworzyć i teraz mamy eksplozje Twojego potoku słów bez ładu i składu.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

berta1984
Stały bywalec
Stały bywalec

daromanchester pisze:Ja udowadniam tylko że te filmy są nastawione na manipulacje i tyle.
manipulacja poprzez you tube hehe gratulacje dla ciebie chyba chodziles na wagary a nie na wyklady hehe :D

Manipulacja (łac. manipulatio - manewr, fortel, podstęp) – w psychologii oraz socjologii to celowo inspirowana interakcja społeczna mająca na celu oszukanie osoby lub grupy ludzi, aby skłonić je do działania sprzecznego z ich dobrem, interesem. Zazwyczaj osoba lub grupa ludzi poddana manipulacji nie jest świadoma środków, przy użyciu których wywierany jest wpływ. Autor manipulacji dąży zwykle do osiągnięcia korzyści osobistych, ekonomicznych lub politycznych kosztem poddawanych niej osób.

WYMIEN MI KORZYSCI POLITYCZNE LUB EKONOMICZNE ALBO MOZE OSOBISTE HEHE :D

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

berta1984 pisze: WYMIEN MI KORZYSCI POLITYCZNE LUB EKONOMICZNE ALBO MOZE OSOBISTE HEHE Very Happy
Buy DVD series
:?:

Jak zacznie ci przychodzić na email spam związany własne z takimi "materiałami" to się przekonasz po co. :lol:
Ostatnio zmieniony 14 maja 2012, 00:10 przez Esco, łącznie zmieniany 1 raz.

berta1984
Stały bywalec
Stały bywalec

daromanchester pisze:Twojego potoku słów bez ładu i składu.
TU MASZ RACJE PISZE SZYBKO MOZE NIE MAM DOBREGO SKLADU ALE WYBACZ MI DZISIAJ,BO ZARAZ IDE SPAC BO RANO DO PRACY TRZEBA WSTAC
HEHE FAJNA SKLADNIA :D

Madins
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Madins »

Esco pisze:Powiem jeszcze raz:
Nie jestem profesorem historii, ekspertem od wytrzymałości materiałów ale być może Wy posiedliście wiedzę i potraficie zweryfikować to o czym czytaliście jak się domyślam głownie w internecie.
Dwa samoloty wyparowały. Jeden po uderzeniu w ziemię, a drugi w budynek. Samolot w smoleńsku po uderzeniu w drzewo rozpadł się na strzępy. Przy każdej innej katastrofie lotniczej znajdowano strzępy bądź większe części samolotów, ale nie w stanach i nie 9.11. Twoim zdaniem trzeba mieć doktorat, aby stwierdzić, że coś tu nie gra? Prosiłbym abyś po prostu napisał; Jestem całkowicie świadom tego co piszę i Tak! Uważam, że te samoloty istniały i wyparowały w momencie uderzenia! Jeśli nie jesteś w stanie tego napisać, to znaczy, że sam nie wierzysz w to, czego tak zaciekle bronisz.
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.

berta1984
Stały bywalec
Stały bywalec

Madins pisze:Dwa samoloty wyparowały. Jeden po uderzeniu w ziemię, a drugi w budynek. Samolot w smoleńsku po uderzeniu w drzewo rozpadł się na strzępy. Przy każdej innej katastrofie lotniczej znajdowano strzępy bądź większe części samolotów, ale nie w stanach i nie 9.11. Twoim zdaniem trzeba mieć doktorat, aby stwierdzić, że coś tu nie gra? Prosiłbym abyś po prostu napisał; Jestem całkowicie świadom tego co piszę i Tak! Uważam, że te samoloty istniały i wyparowały w momencie uderzenia! Jeśli nie jesteś w stanie tego napisać, to znaczy, że sam nie wierzysz w to, czego tak zaciekle bronisz.
NIE MA SENSU, MOWIE CI ONI ZARAZ NAPISZA, ZE ZBIERACZE ZLOMU TO UKRADLI HEHE :D

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Madins pisze:Samolot w smoleńsku po uderzeniu w drzewo rozpadł się na strzępy
Ten nie walnął nawet o drzewo, ten po prostu walnął w ziemie a nic nie widać ;) też spisek ? :p
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Madins
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Madins »

..
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Madins poważnie, w smoleńsku zostało więcej samolotu a walnął i w drzewo i w ziemie :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ