"teoria spiskowa"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

xpep pisze:dziwne ze wszyscy modzi neguja spiski Wink rozumiem nie chcece tutaj takich tematow
no bo wiesz od każdego małego spisku mamy 5% a od dużego 15% i kasa leci strumieniami.. a więc musimy kochać spiski..

a tak na poważnie to jak byśmy nie chcieli to temat by był od razu w koszu.. spiski są, były i będą - nasza postawa tego nie zmieni..

ale jak czytasz brednie to od razu Ci się scyzoryk w kieszeni otwiera..
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Esco pisze:NIkt mi jeszcze nie odpowiedział:

Jakie praktyczne znaczenie w życiu ma wiedza o takich teoriach?
Wiedza o zagrożeniu, to pierwszy krok do jego uniknięcia.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Rzekłbym że taki temat powinien lecieć z automatu do kosza.
Wystarczy że mamy już dziennik "7 lat smutnych" i wystarczająco już można się tam zdołować. :D
Ale już od dawna zamierzałem taki temat otworzyć żeby raz na zawsze w tej tematyce powiedzieć pewne rzeczy dla przyszłych pokoleń.
Bo temat będzie wracał jak bumerang.
Chwilowo przeniosłem do czasówek bo ma większą poczytność ale koniec końców wrzucę go do offtopu.
Tig3r pisze:no bo wiesz od każdego małego spisku mamy 5% a od dużego 15% i kasa leci strumieniami.. a więc musimy kochać spiski..
Eeeee a czemu ja nic nie dostaje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

daromanchester pisze:Eeeee a czemu ja nic nie dostaje. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Właśnie wydał się kolejny spisek. daromanchester nikomu już nie można ufać.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

berta1984 pisze:Jak taki madry jestes to znajdz dowody zaprzeczajace tym faktom, czy juz masz z gory ustalona historyjke
http://pl.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_ignorantiam
berta1984 pisze:nie wiem kto was zrobil modami, ale tak zazwyczaj jest stanowiska sa z gory ustalone, tak samo jest w policji, wojsku i na tym forum bierze sie takich ludzi ktorzy nie beda sie klocili zadawali pytan itd. po prostu jak marionetki
Naprawdę szczere dzięki za te słowa. :mrgreen:
Dawno się tak nie ubawiłem. Jeszcze raz dziękuję!
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

daromanchester pisze:berta1984 napisał:
nie wiem kto was zrobil modami, ale tak zazwyczaj jest stanowiska sa z gory ustalone, tak samo jest w policji, wojsku i na tym forum bierze sie takich ludzi ktorzy nie beda sie klocili zadawali pytan itd. po prostu jak marionetki
no i jeszcze pare latek i emeryturka , a Wy zapierdzielajcie do 70 :D .....
no i na ameryturce na wycieczke dokola swiata bo wkoncu sie tego uzbieralo :
Tig3r pisze:no bo wiesz od każdego małego spisku mamy 5% a od dużego 15% i kasa leci strumieniami.. a więc musimy kochać spiski..
:)
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Globalne Ocieplenie i rola CO2 w nim moim zdaniem nadaje się pod wyrażenie Teoria spiskowa. Bo są teorie na temat ocieplenia i rola CO2 w nim oraz sposób wprowadzenia podatku za emisje ma wręcz charakter spiskowy... media i rządy co parafowały protokół z Kioto... nie wiem jak to nazwać.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

SEROL666 pisze::
Przekręt, wałek..
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

berta1984
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: berta1984 »

Tig3r pisze:Masz jakieś dowody popierające Twoją historyjkę?
Z góry ustalone? Zostałem modem z wyboru grona moderatorów i admina. Nie prosiłem się o to, bo to duża odpowiedzialność. Rozumiem że zanim pojawiłem się na forum to już z góry było ustalone że będę modem?
"Pelikany" zawsze szukają dowodów które mówią aby znaleźć coś przeciw, a to przecież trzeba udowodnić że coś istnieje a nie że czegoś nie ma..
Rozumiem w trolle też wierzysz bo przecież nie udowodniono że nie istnieją.. To samo jednorożce, latający potwór spaghetti itd..
Dodam że nigdy nie twierdziłem że jestem nieomylny, jestem człowiekiem jak każdy więc nawet jeśli jestem w błędzie nie ma nic do tego czy jetem modem czy nie jestem.
http://www.youtube.com/watch?v=KI1PRw1iDCc&feature=fvst

Rozumiem cie i szanuje twoje zdanie gorzej jak bys go nie mial :D
Tylko nie rozumiem czasami ludzi ktorym pokazuje sie fakty a oni nadal mowia
ze czarne to biale, i potem krytykuja a nie zapoznali sie z dowodami gdzie normalny zwykly czlowiek moze to zauwazyc dam linka do tego niby wymyslonego spisku, moze to ogladales moze nie jak poszukam jeszcze to byl nawet ostatnio filmik z imprezka paru bardzo znanych ludzi, ktorych kazdy zna na swiecie w jakims lesie :wink: UBRANYCH NA BIALO

Dodano po 3 minutach:

PO RAZ KOLEJNY SIE PYTAM MODA KTO I W JAKIM CELU MIALBY TO SFABRYKOWAC, WIESZ ILE TO JEST PRACY, FOREX TO PRZY TYM PIKUS.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Nie oglądaj tego filmu jeśli ślepo polegasz na sztywnym systemie, by nadać swojemu życiu złudne poczucie bezpieczeństwa i znaczenia
uhuhu, piękny przykład wykorzystania NLP ;) manipulacja to jest właśnie ten film :)

Dodano po 3 minutach:
berta1984 pisze:PO RAZ KOLEJNY SIE PYTAM MODA KTO I W JAKIM CELU MIALBY TO SFABRYKOWAC, WIESZ ILE TO JEST PRACY, FOREX TO PRZY TYM PIKUS.
montaż filmu to na prawde nic trudnego, moim zdaniem FX jest bardziej skomplikowany :)

ODPOWIEDZ