Tig3r pisze:Masz jakieś dowody popierające Twoją historyjkę?
Z góry ustalone? Zostałem modem z wyboru grona moderatorów i admina. Nie prosiłem się o to, bo to duża odpowiedzialność. Rozumiem że zanim pojawiłem się na forum to już z góry było ustalone że będę modem?
"Pelikany" zawsze szukają dowodów które mówią aby znaleźć coś przeciw, a to przecież trzeba udowodnić że coś istnieje a nie że czegoś nie ma..
Rozumiem w trolle też wierzysz bo przecież nie udowodniono że nie istnieją.. To samo jednorożce, latający potwór spaghetti itd..
Dodam że nigdy nie twierdziłem że jestem nieomylny, jestem człowiekiem jak każdy więc nawet jeśli jestem w błędzie nie ma nic do tego czy jetem modem czy nie jestem.
http://www.youtube.com/watch?v=KI1PRw1iDCc&feature=fvst
Rozumiem cie i szanuje twoje zdanie gorzej jak bys go nie mial
Tylko nie rozumiem czasami ludzi ktorym pokazuje sie fakty a oni nadal mowia
ze czarne to biale, i potem krytykuja a nie zapoznali sie z dowodami gdzie normalny zwykly czlowiek moze to zauwazyc dam linka do tego niby wymyslonego spisku, moze to ogladales moze nie jak poszukam jeszcze to byl nawet ostatnio filmik z imprezka paru bardzo znanych ludzi, ktorych kazdy zna na swiecie w jakims lesie

UBRANYCH NA BIALO
Dodano po 3 minutach:
PO RAZ KOLEJNY SIE PYTAM MODA KTO I W JAKIM CELU MIALBY TO SFABRYKOWAC, WIESZ ILE TO JEST PRACY, FOREX TO PRZY TYM PIKUS.