"teoria spiskowa"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
berta1984
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: berta1984 »

Najlepszym sposobem na odwrócenie albo skierowanie uwagi na odpowiedni tor jest zasianie ziarenka spisku.. A ludzie potem łykają to jak pelikany ignorując przede wszystkim fakty, naginając rzeczywistość do już z góry ustalonej historyjki..
kolejny nonsens ze strony moda, nie wiem kto was zrobil modami, ale tak zazwyczaj jest stanowiska sa z gory ustalone, tak samo jest w policji, wojsku i na tym forum bierze sie takich ludzi ktorzy nie beda sie klocili zadawali pytan itd. po prostu jak marionetki :D

Nie mam tu na mysli wszystkich moderatorow, teraz juz wiem o co chodzilo kiedys kerimbowi z jednym z postow hehe :D

Jak taki madry jestes to znajdz dowody zaprzeczajace tym faktom, czy juz masz z gory ustalona historyjke :D

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

xpep pisze:
Esco pisze:Następne spotkanie niebawem. Jaki kierunek obiorą na kolejny rok?
jako autor tego watku powiem ze kierunek 1.0, parytet jest bliski na aud cad usd idealna okazja do wprowadzenia globalnej waluty :wink:
z tak jedno kierunkowym mysleniem nie masz szans na forexie w dłuższym czasie ,czy jest jakas teoria spiskowa ktora sie pojawiała w ostatnim czasie (popularna) w którą nie wierzysz lub masz co do niej jakies watpilowosci ?
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

NIkt mi jeszcze nie odpowiedział:

Jakie praktyczne znaczenie w życiu ma wiedza o takich teoriach?
Można na tym zrobić kasę na FX?
Szpanować wiedzą w rozmowie?
Zyskać spokój ducha?
Czy może po prostu czujecie się wyjątkowi posiadając wiedzę niedostępna większości ludzi?

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

berta1984 pisze:
Najlepszym sposobem na odwrócenie albo skierowanie uwagi na odpowiedni tor jest zasianie ziarenka spisku.. A ludzie potem łykają to jak pelikany ignorując przede wszystkim fakty, naginając rzeczywistość do już z góry ustalonej historyjki..
kolejny nonsens ze strony moda, nie wiem kto was zrobil modami, ale tak zazwyczaj jest stanowiska sa z gory ustalone, tak samo jest w policji, wojsku i na tym forum bierze sie takich ludzi ktorzy nie beda sie klocili zadawali pytan itd. po prostu jak marionetki :D

Nie mam tu na mysli wszystkich moderatorow, teraz juz wiem o co chodzilo kiedys kerimbowi z jednym z postow hehe :D

Jak taki madry jestes to znajdz dowody zaprzeczajace tym faktom, czy juz masz z gory ustalona historyjke :D
jakie fakty ? masz jakis dowód że tak jest jak piszesz na pewno nie , stwórz sobie forum i sobie zostań na nim nawet adminem podniesie sie twoje ego zapewne :) na takie posty odp. niech bedzie stopka jednego z uzytkowników tego forum ;)
"Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

lukpiasek pisze:z tak jedno kierunkowym mysleniem nie masz szans na forexie w dłuższym czasie
spokojnie to pewna hipoteza, a moja spekulacja jest czysto techniczna, pozatym spojrzalbys laskawie ile lat jestem na forum i jednak sie trzymam na fx :D
lukpiasek pisze:czy jest jakas teoria spiskowa ktora sie pojawiała w ostatnim czasie (popularna) w którą nie wierzysz lub masz co do niej jakies watpilowosci ?
nic nie przyjmuje na zasadzie wiary, nie wiem jakie sa popularne teorie w ostatnim czasie? watpliwosci sa zawsze, poprostu uwazam ze pewne spiski sa bardzo prawdopodobne chociazby ten
http://www.youtube.com/watch?v=JXt1cayx0hs

Dodano po 6 minutach:
Esco pisze:Jakie praktyczne znaczenie w życiu ma wiedza o takich teoriach?
prawdopodobnie zadne, dla mnie poszukiwanie prawdy jest pewnego rodzaju lamiglowka, wyzwaniem intelektualnym
Esco pisze:Można na tym zrobić kasę na FX?
nie
Esco pisze:Szpanować wiedzą w rozmowie?
szpanowac to nie da rady, generalnie mozna wyjsc w czyichs oczach na debila lub paranoika :wink:

Esco pisze:Zyskać spokój ducha?
napewno nie, przy zlym podejsciu emocjonalnym mozna sobie narobic problemow, nic tak nie doluje jak sprawy na ktore nie ma sie wplywu, trzeba miec do tego duzy dystans
Esco pisze:Czy może po prostu czujecie się wyjątkowi posiadając wiedzę niedostępna większości ludzi?
to mysle kwestia indywidualna, czy czujesz sie wyjatkowy potrafiac zarabiac na forexie?

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

e to spokojnie przejdzie ci ;) myslałem ze jest gorzej a co do fx to samo trzymam sie jest stwierdzeniem że jakoś tak balansik na granicy ;) ale spoko poszerz jeszcze bardziej horyzonty to i wyniki za pewne sie poprawią :)

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

lukpiasek pisze:e to spokojnie przejdzie ci
co ma mi przejsc?
lukpiasek pisze:myslałem ze jest gorzej a co do fx to samo trzymam sie jest stwierdzeniem że jakoś tak balansik na granicy ale spoko poszerz jeszcze bardziej horyzonty to i wyniki za pewne sie poprawią
przejzales mnie doplacam regularnie depo ale jak zostaniesz moim mistrzem zaczne robic 100% dziennie

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

xpep pisze:dla mnie poszukiwanie prawdy jest pewnego rodzaju lamiglowka, wyzwaniem intelektualnym
to uważaj na fałszywe tropy bo jak trafisz w ślepy zaułek może byc ciezko zawrócic ,na twoim miejscu poszukiwania zaczął bym od siebie ;)

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

lukpiasek pisze:to uważaj na fałszywe tropy bo jak trafisz w ślepy zaułek może byc ciezko zawrócic ,na twoim miejscu poszukiwania zaczął bym od siebie
to ile bierzesz za godzine i kiedy sie moge umowic na terapie :mrgreen:

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

xpep pisze:
lukpiasek pisze:to uważaj na fałszywe tropy bo jak trafisz w ślepy zaułek może byc ciezko zawrócic ,na twoim miejscu poszukiwania zaczął bym od siebie
to ile bierzesz za godzine i kiedy sie moge umowic na terapie :mrgreen:
przykro mi nie stać cie , skoro piszesz że musisz miec na nowe depo :twisted: potraktuj to jako dobrą rade za free :wink:

ODPOWIEDZ