Na wstępie wybaczcie, ale nie oglądałem wykładów, bo mam powolny internet akuratnie. Jak wrócę z wyjazdu weekendowego, to nadrobię te zaległości

.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Odnosząc się do postów w temacie:
Wszyscy kłócą się o tych cyklistów, masonów, satanistów, itp., a nie zauważają, że prawdziwe spiski mają pod nosem. Wymienię ledwie kilka, ale po chwili rozwagi każdy na pewno znajdzie więcej:
1. Od 20 lat Ci sami ludzie we władzach
2. Prywatyzacja polskich banków
3. FOZZ
4. Stadion narodowy
5. Przymus administracyjny dotyczący szczepień ochronnych
6. Centralna baza recept, której od lat nie ma (nie wiem, jak to się oficjalnie miało nazywać)
7. IDEA, Plus i ERA - wielkie trio. UOKiK chyba jako jedyny w Polsce nie widzi, że coś tu jest nie tak.
8. Prywatyzacja polskich cukrowni.
9. Dochodzenie w sprawie generała Papały i ostatnie "rewelacyjne" odkrycia prokuratorów.
10. Sprawa Olewników.
11. Komisja majątkowa i inne przejawy mieszania się kościoła w sprawy państwa.
12. Służby specjalne PRL
13. Telewizja "prywatna" i "publiczna"
Międzynarodowe?
1. CDS'y i kredyty hipoteczne w USA.
2. Ratowanie Grecji - czyli prywatnych wierzycieli za pieniądze podatników.
3. Rura na dnie bałtyku - izolacja Europy środkowo-wschodniej i przesunięcie strefy wpływów Rosji.
4. ONZ - marionetka w rękach USA
5. Kreacja pieniądza.
6. UE - niewybieralna KE i prezydent, traktat lizboński wprowadzony z pominięciem głosu ludzi.
7. ACTA, PIPA, SOPA, DUPA
Dobra lecę. Generalnie każdemu polecam przemyśleć temat. Jeśli ktoś nie ma odwagi przyznać, w jakim świecie żyje -nie ma problemu - do szczęścia nie jest to potrzebne.