Re: Zakładanie konta na platformie Oanda
Ja mam subkonta w tej samej walucie co konto główne i transfery robiłem bezpłatnie. Przy różnych walutach też powinno być bez dodatkowych opłat (pewnie pomijając spread), ale nie mam tego jak srawdzić w tej chwili.nasreddin pisze:Nie wiesz może czy pobierają za transakcje przelewu na subkonto z jednoczesną wymianą jakieś opłaty?
93% ludzi uwierzy w każde zdanie, które zawiera dane statystyczne.
Pamiętam jak 3 lata temu korzystałem na Oandzie z ich serwisu informacyjnego. Pamiętam, że w Recources były pokazane dane w czasie ogłaszania. Teraz gdy naciskam np. na FxNews albo Economic Calendar to nic się nie wyświetla. Próbowałem pod IE i Firefoxie i nic. Wiecie może jak znów je uruchomić?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Lepiej nie zarobić niż stracić. Graj zawsze z trendem.
Sprawdziłem przed chwilą i u mnie działa... Możliwe, że masz zablokowane wyswietlanie pop-up'ów wywoływanych z aplikacji java'owych, albo coś z ustawieniami przeglądarki (chociaż to dziwne, skoro sprawdzałeś w dwóch przeglądarkach). Spróbuj może zainstalować aplikację FXDesktop i zalogować się przez nią, nie używając przeglądarki i wtedy uruchomić FXNews. Opis instalacji FXDesktop masz tutaj: https://fx1.oanda.com/java/fxdesktop/index.shtmlMohSETH pisze:Teraz gdy naciskam np. na FxNews albo Economic Calendar to nic się nie wyświetla. Próbowałem pod IE i Firefoxie i nic. Wiecie może jak znów je uruchomić?
Na tej stronie możesz też zainstalować aplikację do wyświetlania tylko FXNews, więc na to też możesz rzucić okiem.
Powodzenia.

93% ludzi uwierzy w każde zdanie, które zawiera dane statystyczne.
siema, zalozylem konto demo na oandzie i czy platforma na realu wyglada tak samo jak ta ponizej na rysunku??? lol da sie cos z tymi wykresami zrobic bo to wogole wykresow nie przypomina
PS. Czy na oandzie nie da sie sciagnac oprogramowania i zainstalowac tak jak inni brokerzy maja tylko trzeba handlowac przez strone?? bo na demie handluje uzywajac przegladarki , nie sciagalem zadnego oprogramowania , skad mozna je sciagnac , jesli wogole mozna??
a i fotka dema
PS. Czy na oandzie nie da sie sciagnac oprogramowania i zainstalowac tak jak inni brokerzy maja tylko trzeba handlowac przez strone?? bo na demie handluje uzywajac przegladarki , nie sciagalem zadnego oprogramowania , skad mozna je sciagnac , jesli wogole mozna??

a i fotka dema
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam wszystkich.Mam jedno proste pytanko i z gory przepraszam za banalnosc tego pytania.Otwieram pozycje pobierany jest depozyt, kurs pary idzie w innym kierunku niz bym tego sobie życzyl ,nie mam zalozonego SL. Czy po wyczerpaniu depozytu pozycja zostaje automatycznie zamknięta ?? czy pobierany jest dalszy depozyt z dep ??