Byle z trendem by Ink.
Nigdy nie zakładam czy dana formacja est wprost spadkowa albo wzrostowa, staram sie na bieżąco obserwować szczyty i dołki oraz momentum bo one mówią najwięcej czyli czy lepiej grać spadki czy wzrosty, a figura/formacja jest tylko efektem tych ruchówrabit pisze:Ink. iwerzysz ze to co na wykresie to dalej trojkat spadkowy bo mi cos mowi ze juz nie ?
Napisalem spadkowy bo tak sie nazywa , ja tez nie zakladalem ze beda spadki na tej podstawie . Ja bardziej czekam na wybicie z trojkata i dopiero wtedy sie podlaczam wiec w ktora strone wyjdzie jest dla mnie nie istotne . Mi bardziej chodzilo o to ze wygladalo na wybicie dolem co powinno zainicjowac spadki i wbrew moim oczekiwaniom kusr spokojnie wrocil ponad dolne ograniczenie dlatego takie pytanie .Ink. pisze:Nigdy nie zakładam czy dana formacja est wprost spadkowa albo wzrostowa, staram sie na bieżąco obserwować szczyty i dołki oraz momentum bo one mówią najwięcej czyli czy lepiej grać spadki czy wzrosty, a figura/formacja jest tylko efektem tych ruchów
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

Nie tylko bez ciebie jadąrabit pisze:Ehh , dalem i co z tego ... pojechali ale beze mnie .Ink. pisze:rabit trzeba dać im szanse
W sumie dobrze bo sytuacja zaczyna sie klarowac . Po zamknieciu H4 wchodze w S ze stopem 1.299 .