Byle z trendem by Ink.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Na jakim TF najczęściej grasz

<M5
100
29%
M15
57
16%
M30
12
3%
H1
80
23%
H4
55
16%
> H4
43
12%

Liczba głosów: 347

Awatar użytkownika
sp2ews
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sp2ews »

Uj i gej pozamykane z ręki.
Opuszczam na czas jakiś szanownych kolegów. Testuję kilka zasad, które pozwolą mi dłużej trzymać zyskowne pozycje i ucinać beznamiętnie straty.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

BE + 1, wczoraj byłem cały dzień niedysponowany przez co nie mogłem kontrolować pozycji, 70 pipek poszło sie j.. ;)
Drugi otwarty sell po podobnej cenie, obserwujemy zatem :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

sp2ews pisze:Opuszczam na czas jakiś szanownych kolegów
Dzięki za wkład w ten dziennik :)

ostatnie trejdy dziś

+ 30
+ 51
+ 26

Madins
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Madins »

Hej INK.

Widzę, że ostro sobie kosisz. Pozycje dodajesz... no no.
Fajnie się patrzy jak konto rośnie przy piramidach, minus jest taki, że ciągle trzeba obserwować, bo piramidka działa w obie strony.

Wróciłem z majóweczki, limity odpalone, z ładnym zyskiem.... trzeba będzie poczekać do pon i zebrać żniwo,

Gratuluje i pozdrawiam.
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Madins ładne trejdy :)
Co prawda miałem otwarte pozycję w podobnych miejscach ale jakoś zamknęło mi sie wcześniej ;)
A co do piramid to się powoli uczę :) nie jest to proste rozwiązanie bo w głowie układa sie schemat inkasowania zysków a nie dokładania pozycji narażając ten zysk natomiast piramida moim zdaniem jest jednym z kluczowych elementów robienie świetnego wyniku, niestety w piramidowaniu jeszcze długa droga przede mną, ale tak jak w każdej dziedzinie muszę po prostu ćwiczyć i zdobywać doświadczenie, innej drogi niestety nie ma ;)

Madins
Gaduła
Gaduła

Ink. pisze:nie jest to proste rozwiązanie bo w głowie układa sie schemat inkasowania zysków
Przecież o to w tym wszystkim chodzi
:mrgreen:

Dalej do przodu przygodo!
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Madins pisze:Wróciłem z majóweczki, limity odpalone, z ładnym zyskiem.... trzeba będzie poczekać do pon i zebrać żniwo,
Chyba że Sarko wygra, wtedy żniwo zbierze Ciebie ;-)

Madins
Gaduła
Gaduła

Wirus pisze:
Madins pisze:Wróciłem z majóweczki, limity odpalone, z ładnym zyskiem.... trzeba będzie poczekać do pon i zebrać żniwo,
Chyba że Sarko wygra, wtedy żniwo zbierze Ciebie ;-)
Znalazłem i na to sposób (mam nadzieję) Alpari działa w soboty i kasiorka już powędrowała na inne konto, został tylko margin.... mam nadzieję, że świństwa mi nie zrobią i nie przeskoczą MC :D

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

Madins pisze:Znalazłem i na to sposób (mam nadzieję) Alpari działa w soboty i kasiorka już powędrowała na inne konto, został tylko margin.... mam nadzieję, że świństwa mi nie zrobią i nie przeskoczą MC
Jak sie otworzy duza luka w gore to co twoim zdaniem bedzie ?
Wirus pisze:Chyba że Sarko wygra, wtedy żniwo zbierze Ciebie
Wirus nie strasz :P
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Madins
Gaduła
Gaduła

rabit pisze:Jak sie otworzy duza luka w gore to co twoim zdaniem bedzie ?
Jak się otworzy z dużą luką w górę to stracę margin (mogę stracić coś koło 30 pip) Myślę, że jak walnie w MC to nie zrobią świństwa i nie zostawią salda na minusie. Nie robi to dla mnie różnicy czy Sarkozy wygra czy nie. Nie wiążę wiadomości z giełdą, nie czekam na raporty, nawet nie wiem kiedy i o której będą jakieś ogłaszane. Patrzę tylko na cenę, a ta nie wygląda jakby chciała iść w górę... Przez weekend dużo się może zdarzyć, ale jestem spokojny.

ODPOWIEDZ