Uj i gej pozamykane z ręki.
Opuszczam na czas jakiś szanownych kolegów. Testuję kilka zasad, które pozwolą mi dłużej trzymać zyskowne pozycje i ucinać beznamiętnie straty.
Byle z trendem by Ink.
Hej INK.
Widzę, że ostro sobie kosisz. Pozycje dodajesz... no no.
Fajnie się patrzy jak konto rośnie przy piramidach, minus jest taki, że ciągle trzeba obserwować, bo piramidka działa w obie strony.
Wróciłem z majóweczki, limity odpalone, z ładnym zyskiem.... trzeba będzie poczekać do pon i zebrać żniwo,
Gratuluje i pozdrawiam.
Widzę, że ostro sobie kosisz. Pozycje dodajesz... no no.
Fajnie się patrzy jak konto rośnie przy piramidach, minus jest taki, że ciągle trzeba obserwować, bo piramidka działa w obie strony.
Wróciłem z majóweczki, limity odpalone, z ładnym zyskiem.... trzeba będzie poczekać do pon i zebrać żniwo,
Gratuluje i pozdrawiam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.
Madins ładne trejdy
Co prawda miałem otwarte pozycję w podobnych miejscach ale jakoś zamknęło mi sie wcześniej
A co do piramid to się powoli uczę
nie jest to proste rozwiązanie bo w głowie układa sie schemat inkasowania zysków a nie dokładania pozycji narażając ten zysk natomiast piramida moim zdaniem jest jednym z kluczowych elementów robienie świetnego wyniku, niestety w piramidowaniu jeszcze długa droga przede mną, ale tak jak w każdej dziedzinie muszę po prostu ćwiczyć i zdobywać doświadczenie, innej drogi niestety nie ma 

Co prawda miałem otwarte pozycję w podobnych miejscach ale jakoś zamknęło mi sie wcześniej

A co do piramid to się powoli uczę

Chyba że Sarko wygra, wtedy żniwo zbierze Ciebie ;-)Madins pisze:Wróciłem z majóweczki, limity odpalone, z ładnym zyskiem.... trzeba będzie poczekać do pon i zebrać żniwo,
Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Znalazłem i na to sposób (mam nadzieję) Alpari działa w soboty i kasiorka już powędrowała na inne konto, został tylko margin.... mam nadzieję, że świństwa mi nie zrobią i nie przeskoczą MCWirus pisze:Chyba że Sarko wygra, wtedy żniwo zbierze Ciebie ;-)Madins pisze:Wróciłem z majóweczki, limity odpalone, z ładnym zyskiem.... trzeba będzie poczekać do pon i zebrać żniwo,

Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.
Jak sie otworzy duza luka w gore to co twoim zdaniem bedzie ?Madins pisze:Znalazłem i na to sposób (mam nadzieję) Alpari działa w soboty i kasiorka już powędrowała na inne konto, został tylko margin.... mam nadzieję, że świństwa mi nie zrobią i nie przeskoczą MC
Wirus nie straszWirus pisze:Chyba że Sarko wygra, wtedy żniwo zbierze Ciebie

Ze mnie dupa nie trejder!!! 

Jak się otworzy z dużą luką w górę to stracę margin (mogę stracić coś koło 30 pip) Myślę, że jak walnie w MC to nie zrobią świństwa i nie zostawią salda na minusie. Nie robi to dla mnie różnicy czy Sarkozy wygra czy nie. Nie wiążę wiadomości z giełdą, nie czekam na raporty, nawet nie wiem kiedy i o której będą jakieś ogłaszane. Patrzę tylko na cenę, a ta nie wygląda jakby chciała iść w górę... Przez weekend dużo się może zdarzyć, ale jestem spokojny.rabit pisze:Jak sie otworzy duza luka w gore to co twoim zdaniem bedzie ?