Byle z trendem by Ink.
Z drugiego tematu w ogólnych " gra na czuja" i upieranie sie przez niektórych tam ze czas jest bardzo istotny, a czasami nawet determinuje zamknięcie , np grając na m5 trzymanie trejdu max x świeczek na m5, dla mnie to jest trosze niepoważne bo liczy sie cena w czasie a nie czas, i chce po prostu zobaczyc co o tym myślą inni 

Hej!
Co tu tak cicho? Miało być JEDNO piwo a nie kilkudniowa libacja!
Ja sobie czekam. Kabel jak zrobi korektę to postaram się wejść w L.

free picture hosting
Podobnie kangur - jak przebije ten poziom gdzie kończy się się zielona świeczka i utworzy nowe HH, postaram się wejść w L na jakiejś zgrabnej korekcie

upload images
To narazie tyle
Co tu tak cicho? Miało być JEDNO piwo a nie kilkudniowa libacja!

Ja sobie czekam. Kabel jak zrobi korektę to postaram się wejść w L.

free picture hosting
Podobnie kangur - jak przebije ten poziom gdzie kończy się się zielona świeczka i utworzy nowe HH, postaram się wejść w L na jakiejś zgrabnej korekcie

upload images
To narazie tyle

ogólnie czekam do tej spadkowej LT na edko, no i żałuje że na kablu nie wszedłem w L a chcice mialem niemiłosierną tylko brakło mi korekty aby wejść niżej
I w sumie od jakiegoś czasu jestem poza rynkiem i czekam na jakiś konkretniejszy sygnał, oglądanie forum czy wykresów sprowadza sie z grubsza do rzutu okiem na telefon
Cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość

I w sumie od jakiegoś czasu jestem poza rynkiem i czekam na jakiś konkretniejszy sygnał, oglądanie forum czy wykresów sprowadza sie z grubsza do rzutu okiem na telefon

Cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość

- klonmarcin
- Maniak
wg mnie powinni testować tą LT czyli jak nie liczyć to jeszcze te 50p powinni iść UP - ale trudno oszacować kiedy.Ink. pisze:Zobaczymy czy historia lubi sie powtarzać Smile niby flaga i up ale ostatnio to nie zadziałałoWink

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...