szulczas
Szulczas LT czy symphonie? widać duży progress w tradingu gratulacje
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
ani to ani tobrother pisze:Szulczas LT czy symphonie? widać duży progress w tradingu gratulacje

tzn symphonie mecze na AM.... a to sa wejscia oczekujace ze sztywno ustawionym TP i SL (kiedys zaczalem sie bawic w analizy, przerwalem na jakis czas ale wrocilem do tematu). Duzo mi to czasu nie zajmuje wiec zawsze z rana poustawiam i czekam

tym razem cale 0,3p zabraklo.... czasami patrze na wykres i wlasnym oczom nie wierze... przeciez to jakas masakra.... heheheszulczas pisze:Witam
Czasami 0,4p do TP to bardzoooooooooo duzo
Zamknalem na ok. 20p z reki bo nie wytrzymalem

narazie nie wrzuce skrina z zamknietej poz. poniewaz z wykresu wcielo mi gdzies pozycje... cos sie jforex zdupil

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
he he widzę ,że Preferujesz to samo co jaszulczas pisze: a to sa wejscia oczekujace ze sztywno ustawionym TP i SL (kiedys zaczalem sie bawic w analizy, przerwalem na jakis czas ale wrocilem do tematu). Duzo mi to czasu nie zajmuje wiec zawsze z rana poustawiam i czekam

jakoś ostatnio bardziej mi "leżą " zlecenia oczekujące, powodzonka !
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...