Ręczne BE+1p - dane niebawemklonmarcin pisze:1/4 S po 3023
cdn..
cdn..
Ręczne BE+1p - dane niebawemklonmarcin pisze:1/4 S po 3023
cdn..
zabezpieczone na +10pklonmarcin pisze:1/4 S po 3023
cdn..
Skończone na BE+10p = 0,8%klonmarcin pisze:1/4 S po 3023
Oczywiście, że konto realne - AM Standard - kto czytał cały dziennik pewnie wie, że długo nie chciałem wchodzić na real - ale było to spowodowane tylko tym, że nie chciałem tracić niepotrzebnie kasy z powodu niedopracowania strategii. Teraz nie wyobrażam sobie innej gry niż na realDonForex:-) pisze:Marcinie, czy grasz na koncie real Smile ?
I ponawiam prośbę, którą już tu wcześniej umieściłem: byłbyś skłonny podzielić się zasadami, jakimi kierujesz się? Wiem, że pisałeś parę postów ale niestety nie to w sobie takiej fajnej spójności gdy tłumaczyłeś mi nla Smile
Skąd mogłem wiedzieć, że otworzy się luką? - ale czy kurs znalazł się poniżej 3039? pisałem nawet o 2896. Nie sprawdziło by się gdyby poszli w górę.besot pisze:wykres otworzył się około 1,3010
Uprzedzając pytania - nie mam zamiaru robić szkoleń, sprzedawać sygnałów itp. itd. nawet gdybym przedstawił te swoje 9 stron, które powstawały ponad 3 lata i tak 99% osób nic by z tego nie skorzystała - po prostu bardzo trudno opanować metodę innej osoby - najlepiej dochodzić do swojej autorskiej strategi - którą zna się od podstaw - ale tak naprawdę nic nie zastąpi tego czasu spędzonego przed wykresem - nie istnieję system, który mów np. na 3023 wejdź w S o godzinie 14:16:28sek a wyjdź o 18:34:45sek na poziomie 2977 - nikt nie zna przyszłości.Stforex pisze:Wszyscy oczekują, że Marcin napisze tutaj cały poradnik, czy Ebooka, jak grać, żeby wygrać Smile. Zapominacie przy tym, że on do swojego poziomu dochodził 2 czy 3 lata.
Stforex pisze:Wg. mnie gromne znaczenie mają zasady:
- tnij straty szybko
- reaguj, a nie prognozuj
- Forex należy czytać jak książkę - ale pierw trzeba poznać język wykresu.
I z czasem człowiek zaczyna czytać świeczki, grupy świeczek, całe ruchy, widzi miejsca równowagi i jej załamania.
Nie sprawdzałem - zresztą gdybym napisał to w południe to i tak ktoś by się znalazł co by nie uwierzył.besot pisze:to nie sprawdzałeś jaki jest kurs w momencie gdy to pisałeś, brak profesjonalizmu