Trolololowanie rynku.
Do końca miesiąca zostało 14h 42m
EDIT: i jeszcze M15FX: Option expiries for today's 1400GMT cut, * Euro-dollar; $1.3250, $1.3200 * Dollar-yen; Y80.15, Y81.00 * Cable; $1.6200 * Euro-sterling; stg0.8250 * Kiwi; $0.8135, $0.8115
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
O rany! Naprawdę?Stforex nie moge sie juz doczekac ogloszenia Twojej decyzji.

Nie sądziłem, że ktokolwiek traktuje ten dziennik poważnie

Wyniki są ujemne, więc jeśli decyzja miałaby być motywowana wynikami, to byłaby negatywna. Na razie znalazłem sobie pracę, po długim weekendzie wszystko powinno się wyklarować. Jeśli praca pozwoli, to chętnie jeszcze podziałam, bo czuję, że jestem na właściwej drodze do wspomnianych "diamentów"

Podsumowanie? Masz na myśli, że wszystko, całość, itd. itp.?
no baa! My szaraczki lubimy takie nagle zwroty akcji: rzucam wszystko i niestety odchodze, ciaoo; albo udalo sie znalazlem! zostaje! nie musze juz sie martwic o przyszlosc.Stforex pisze:O rany! Naprawdę?Stforex nie moge sie juz doczekac ogloszenia Twojej decyzji.![]()
Nie sądziłem, że ktokolwiek traktuje ten dziennik poważnie.
Myslalem ze za 13godzin i 11 minut napiszesz jakies dluzsze podsumowanie swojej drogi, jak zaczynales, co miales w glowie na poczatku, jak straciles pierwsze pieniadze, co czules itp itd a na koniec skwitujesz jakims: odchodze lub zostaje.Stforex pisze:Podsumowanie? Masz na myśli, że wszystko, całość, itd. itp.?
skoro masz prace to juz chyba nie bedzie tej dramaturgi.
gratulacje nowej pracy - zlamales tutaj moj stereotyp ze w Polsce dlugo sie szuka pracy.
powodzenia.
To nie w moim stylunie musze juz sie martwic o przyszlosc.

Może będzie innaskoro masz prace to juz chyba nie bedzie tej dramaturgi.

Była walka z czasem, teraz będzie walka o czas

Zależy jak i czego się szuka. Są ludzie, nawet dobrze wykształceni, którzy szukają i pół roku. Zresztą młodych, dobrze wykształconych osób jest na pęczki pod sam sufit. Ja uważam, że kluczem do sukcesu są kontakty towarzyskie - prawie zawsze i niemal wszędzie.gratulacje nowej pracy - zlamales tutaj moj stereotyp ze w Polsce dlugo sie szuka pracy.
Poza tym posiadam trochę doświadczenia i przydatnej, praktycznej wiedzy (m.in. prawo i marketing). Do tego dobrze radzę sobie w relacjach międzyludzkich i nie boję się pracy fizycznej. Dodając do tego różnorodne kontakty, nie mam dużych problemów ze znalezieniem popytu na moje umiejętności

No ale tyle o mnie. Nie chciałbym aby ten dziennik był zbyt egocentryczny.
Nie ma problemumah1y pisze:Myslalem ze za 13godzin i 11 minut napiszesz jakies dluzsze podsumowanie swojej drogi, jak zaczynales, co miales w glowie na poczatku, jak straciles pierwsze pieniadze, co czules itp itd a na koniec skwitujesz jakims: odchodze lub zostaje.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam pewne trudności w rozwiązaniu tej kolizji. Buy jest zgodnie z systemem, sell jest w zgodzie z rozpoczęciem tego tygodnia. Z moich obserwacji wynika, że poniedziałek często "idzie swoją drogą". Sell był pod impuls z H1 potwierdzony na M15. Buy jest pod ekspansję korekty (38-25-38 ), zdaje sie ABCD to się nazywa, bandy TMA i poziom retrace'a z piątku. Ale impuls wciąż zdaje się być czerwony...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.