Re: Zakładanie konta na platformie Oanda
pete7 chyba nie zalapales meritum sprawy... kiedys bawilem sie w pokera i m.in na niektorych poker roomach wymagali- zeby: jezeli w poker roomie jestes zarejestrowany jako jakub p..... to wplata/wyplata funduszy z karty kredytowej ew. innej formy platnosci- musiala byc rowniez dokonana z karty, konta na osobe: jakub p........ takze "wykorzystywanie" siostry azeby wplacic/wyplacic z payapala zeby bylo szybciej/taniej- nie wchodzilo w gre
przynajmniej w kwestii poker roomow- nigdy nie bylo problemow z wplata, natomiast z wyplata wychodzily rozne problemy- m.in te co opisalem wyzej!
nie wiem jak jest odnosnie forex'a- dlatego pytam
przynajmniej w kwestii poker roomow- nigdy nie bylo problemow z wplata, natomiast z wyplata wychodzily rozne problemy- m.in te co opisalem wyzej!
nie wiem jak jest odnosnie forex'a- dlatego pytam
- jasonbourne
- Pasjonat
- hamilton11
- Stały bywalec
niekingjaxe pisze:1. Czy Oanda ma MT4?
(0.9) (2.5) (1.6) (2.5)kingjaxe pisze:2. Jakie sa spready na glownych walutach , tzn. EUR/USD , GBP/USD , USD/JPY , USD/CHF ?
niekingjaxe pisze:3. Czy mozna tam tez handlowac na indeksach i surowcach ?
ponoc niekingjaxe pisze:4. Czy utrudniaja zycie skalperom?

Już Jesteś inteligentny jak wiesz .że jest ktoś inteligentniejszy od Ciebie.
-
- Uczestnik
https://fx1.oanda.com/mod_perl/fms2/fms/user/login zalguj sie i wypelnij
Wybierasz 'Account'forextrader1 pisze:Jak założyć subkonto na Oandzie

Ewentualnie tutaj masz link bazpośrednio do tego formularza (dla konta real): https://fx1.oanda.com/mod_perl/user/addSubAccount.pl
93% ludzi uwierzy w każde zdanie, które zawiera dane statystyczne.
Jeżeli masz problem ze stworzeniem konta z poziomu platformy to możesz też im wysłać prośbę o otwarcie subkonta korzystając z formularza kontaktowego, tutaj: http://fxtrade.oanda.com/feedback/feedback.shtml W tym formularzu, poza nazwą subkonta, walutą w jakiej ma być prowadzone oraz dźwignią (którą później i tak możesz zmienić) musisz jeszcze podać numer swojego głównego konta.
Dawniej, jak ja zakładałem swoje subkonta, to była dostępna tylko taka możliwość. Jeśli dobrze pamiętam, to po jakichś 2 - 3 godzinach dostałem maila z potwierdzeniem założenia subkonta. Nie wiem dokładnie jak to jest przy tworzeniu subkonta przez 'Account'
'Create Sub-Account', ale wydaje mi się, że nowe konto powinno być dostępne od razu (na pewno trzeba się wtedy wylogować z patformy i zalogować ponownie)
Dawniej, jak ja zakładałem swoje subkonta, to była dostępna tylko taka możliwość. Jeśli dobrze pamiętam, to po jakichś 2 - 3 godzinach dostałem maila z potwierdzeniem założenia subkonta. Nie wiem dokładnie jak to jest przy tworzeniu subkonta przez 'Account'

Każde konto, czy subkonto ma swój własny numer. Kiedyś było tak, że jak nie podałeś nazwy subkonta podczas tworzenia, to na platformie wyświetlany był tylko ten numer, a jak podałeś nazwę, to widoczna była i nazwa i numer konta. Teraz, szczerze mówiąc, nie wiem czy można nie podawać nazwy subkonta, bo z jednej strony w FAQ Oandy jest napisane, że nazwa jest opcjonalna, ale z drugiej strony, jak próbowałem przed momentem stworzyć subkonto bez nazwy na demo, to mi tego formularz nie zaakceptował...forextrader1 pisze:Jak jest jeżeli nie podam nazwy nowego konta?
93% ludzi uwierzy w każde zdanie, które zawiera dane statystyczne.