szkola-forex

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
pawlilimicimited

Nieprzeczytany post autor: pawlilimicimited »

Wiem wiem...
w szczególności uzupełniłem treść aby dla większości ludzi którzy będą chcieli coś napisać, to jest to tylko informacją.

Niemniej jednak dziękuję za uświadomienie - także innych.

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: matka »

pawlilimicimited pisze:mail pokaże.
Dzięki za info, adresy email w obrazkach sugerowałbym zamazać. Za takie posty powinna być defaultowo pochwała ;)
Obrazek
Unfortunately, more to come

pawlilimicimited

Nieprzeczytany post autor: pawlilimicimited »

matka pisze:
pawlilimicimited pisze:mail pokaże.
Dzięki za info, adresy email w obrazkach sugerowałbym zamazać. Za takie posty powinna być defaultowo pochwała ;)
Jeszcze trochę i będę chciał robić tutaj karierę. Ja tam nie liczę ale niechybnie doliczyłem się drugiego wniosku na pochwałę. :lol:
Z drugiej strony pamiętliwy nie jestem bo i po co.
Ale racja matka - maile mogłem wymazać, tylko z jednej strony chciałem pokazać całą "prawdę" wraz z ludźmi do których to było pisane a z drugiej strony prawość mi nakazała zadziałać dla czystości i uświadomienia innym lub też innych w czym sprawa tkwi.
Mam nadzieje że wszystko skończy się tak jak należy.

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

pawlilimicimited pisze: Mam nadzieje że wszystko skończy się tak jak należy.

a jak ma sie skonczyc...?

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

andy11 pisze:a jak ma sie skonczyc...?
skończy się jak zwykle - nową akcją promocyjną i nowymi "jeleniami".

Ja bym nigdy nie wywalił tyle kasy na jakieś szkolenie - choć nie jest to jakaś astronomiczna kwota - po prostu szkoda ją wydawać na coś takiego jak szkolenie.

8)
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

klonmarcin pisze:
andy11 pisze:a jak ma sie skonczyc...?
skończy się jak zwykle - nową akcją promocyjną i nowymi "jeleniami".

Ja bym nigdy nie wywalił tyle kasy na jakieś szkolenie - choć nie jest to jakaś astronomiczna kwota - po prostu szkoda ją wydawać na coś takiego jak szkolenie.

8)
widzisz gosc swoje szkolenie wycenil na taka kwote...

sa chetni to daje szkolenia...

a czy uczacy cos wynosza z niego to juz inna bajka....

P.S
temat szkolen byl zawsze tematem rzeka..

Amorek1
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Amorek1 »

Witam Was,
Ja też jestem ofiarą swojej głupoty, która dała sę nabrać i dała zarobić Urbańskiemu a sama oprócz opłaty za szkolenie straciła 2x tyle łudząc się perspektywami pseudo wolności finansowej.

Moje ciśnienie podniosło się znowu dzisiaj widząc mail od tego delikwenta z linkiem do strony informującej o nowej akcji promocyjnej.. brrrrrrr

Nie dajcie się nabrać, on teraz szuka naiwnych, którzy podeślą mu klientów obiecując im IPAD i mega premie, nic nie zarobicie i nic od niego nie dostaniecie, on na początek chce dostać od was adressy waszych klientów a następnie zgarnąć ich kasę.

Dla zainteresowach co chcą zobaczyć ile om to zarabia na szkoleniach przesyłam link jaki od niego otrzymałe
http://www.powerforex.pl/info/propozycja-wspolpracy/ hasło 2012

Ostrzeżcie swoich klientów i wszystkich waszych znajomych przed nim.

tonyszc
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: tonyszc »

Amorek1 pisze:Witam Was,
Ja też jestem ofiarą swojej głupoty, która dała sę nabrać i dała zarobić Urbańskiemu a sama oprócz opłaty za szkolenie straciła 2x tyle łudząc się perspektywami pseudo wolności finansowej.

Moje ciśnienie podniosło się znowu dzisiaj widząc mail od tego delikwenta z linkiem do strony informującej o nowej akcji promocyjnej.. brrrrrrr

Nie dajcie się nabrać, on teraz szuka naiwnych, którzy podeślą mu klientów obiecując im IPAD i mega premie, nic nie zarobicie i nic od niego nie dostaniecie, on na początek chce dostać od was adressy waszych klientów a następnie zgarnąć ich kasę.

Dla zainteresowach co chcą zobaczyć ile om to zarabia na szkoleniach przesyłam link jaki od niego otrzymałe
http://www.powerforex.pl/info/propozycja-wspolpracy/ hasło 2012

Ostrzeżcie swoich klientów i wszystkich waszych znajomych przed nim.
Witam wszystkich! Czytam to forum od czasu do czasu i przeraża mnie to co piszecie na temat osoby Pana Urbańskiego - zaznaczam OSOBY Pana Urbańskiego! Np. Amorek1 , który nawet wykupił szkolenie, ale chyba kompletnie go nie zrozumiał. Z 50 złotych nie zrobi się kasy, która pozwoli na życie w luksusie. Depozyt w granicach 10000PLN to jest suma na naukę gry forex. Pan Urbański wyraźnie mówi, że Forex nie da Ci zarobić pierwszych większych pieniędzy. Aby grać LIVE musisz mieć przynajmniej te 100 000PLN. Forex to głowa i doświadczenie. Aby zrozumieć Power Forex potrzeba ok. 1 roku ćwiczeń (tak mówią dobrzy studenci Szkoły Forex). Dziwię się,że nikt nie pisze konkretnie jaką nieprawdę przekazuję Pan Urbański, w którym momencie kłamie czy nagina rzeczywistość? Jeżeli tak zła jest ta szkoła to dlaczego nie ma konkurencji? Proszę zróbcie Panu Urbańskiemu tańszą konkurencję, chętnie się zapiszę!
Forex to życie - obraz psychologi człowieka, ktoś kto nie miał firmy, biznesu, nie był na dnie -nie jest w stanie zarabiać na forex. Myślę, że żaden uczestnik tego forum nie utrzymuje się z forex i to jest różnica.
Mam kontakt ze szkołą forex od ok. 1,5 roku i korzystam również z innych mentorów głownie zagranicznych (tańszych i droższych). Średnio poświęcam ok 6 godz. dziennie na forex. Wszyscy mentorzy mówią ciągle to samo -całą prawdę o forex. Nic innego nie robi Pan Urbański.
Wszystkie jego szkolenia pozwoliły mi zrozumieć forex i dają możliwości zysków. Ale tylko 90% z nas będzie w stanie regularnie zarabiać. Zrozumcie to, bo Pan Urbański chce zrobić "żółwia" z każdego, ale 90% go po prostu nie słucha. Współczuje facetowi, ale on sobie poradzi, a reszcie pozostanie "płakać" na forum.
Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

tonyszc pisze:Aby grać LIVE musisz mieć przynajmniej te 100 000PLN
No nie rób jaj bo wielu tu traderów czytając to dostanie przepukliny ze śmiechu, ale co do reszty nie będę się wypowiadał bo nie znam tego co uczy Seba, ale miałem zaszczyt :-) gościć na bezpłatnym pokazie umiejętności Seby jak kilku tu czcigodnych traderów i było delikatnie mówiąc wesoło. Z jednym się zgodzę, wielu słucha i widzi co chce usłyszeć :-)

tonyszc
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: tonyszc »

Od każdego mentora można wiedzę wykorzystać, żeby zarabiać.
Znowu żadnych konkretów. Proszę tylko o jakiś poziom dyskusji.
100000PLN jest to suma niezbędną, żeby zarabiać konkretne pieniądze ( nie mówię tu żeby się utrzymywać z Forex). Pan Urbański mówił o tym na jednym z LTR w 2010r. na konkretne pytanie studenta.
Szkoła forex nie jest dla wszystkich - to też mówi Pan Urbański.
I to jest ta prawda o Szkole Forex.

ODPOWIEDZ