Ichimoku

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
pawlilimicimited

Nieprzeczytany post autor: pawlilimicimited »

Dla zainteresowanych połączyłem wszystkie 11 części ośmiogodzinnego kursu Ichimoku. Jeśli ktoś potrzebuje lub chciałby to w jednym filmie to mogę udostępnić w całości. Wystarczy podać serwer na który chce abym wrzucił i będzie.

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

Ile miejsca zajmuje ten połączony film ?

pawlilimicimited

Zrobiłem w dwóch rozszeżeniach:
1. DVD 1.655 326 532 GB - prawie 1.7 GB
2. MPG 1 429 364 736 GB - prawie 1.5 GB

Obraz i dźwięk w zasadzie porównywalny do siebie więc obie są dobrymi kopiami.

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

i to jest twoje szkolenie czy jak??
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

pawlilimicimited

Nie nie, to jest szkolenie człowieka który jest niesamowitym wręcz wirtuozem. Wszystko oblicza skubaniec. I mówi po ukraińsku lub po rosyjsku. Jeśli zna się pewne zasady to szybko ogarniesz to co mówi. Ale trzeba wałkować temat. Jest bardzo dokładnym.

Gdybym ja swój kurs zrobił to powiększyłbym zadłużenie całej Europy po stokroć :mrgreen:

Dodano po 29 minutach:

Panowie, jadę teraz do miasta, wrzucać będę film tam gdzie chcecie ale po godzinie 12 - 13.

Cierpliwości bo trzeba jechać rodzinnie gdzieś pohasać z synkiem.

Awatar użytkownika
Cinkciarz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Cinkciarz »

Kurcze a może by tak ktoś "uczony" w języku naszych przyjaciół, zrobił napisy? Sam bym chętnie przetłumaczył ale niestety nie władam tym jęzorem :(
"There are only 3 real sports: bull-fighting, car racing and mountain climbing. All the others are mere games." -Hemingway

pawlilimicimited

OK, jestem już na miejscu więc gdyby coś to słać zaproszenia do wysyłania na serwery. Kurs czeka w każdej chwili...

wojtek_ea
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: wojtek_ea »

adapi pisze:Żądni wiedzy mogą obejrzeć online kurs handlowania w oparciu o wskaźnik ichimoku. Kurs jest w języku rosyjskim, podzielony na 11 części, lub w pliku flv (ok. 500 MB, prawie 8 godzin) do ściągnięcia w trzech częściach z serwerów depositfiles.com. Wszystko dostępne na stronie http://forex-traderr.ru/strategii/345-t ... -kurs.html.
pawlilimicimited pisze:OK, jestem już na miejscu więc gdyby coś to słać zaproszenia do wysyłania na serwery. Kurs czeka w każdej chwili...
Chciałem podziękować obu Kolegom za udostępnienie materiałów na forum. Kurs video jest rewelacyjny jak i zaproponowana w nim strategia.

Pozdrawiam
Wojtek

pawlilimicimited

AUD/USD

Moje wejścia i wyjścia z H4

Dodano po 11 minutach:

Zdjęcie to samo ale z większym zoom'em. W sumie 89 pipsów.

Dodano po 10 minutach:

Tym razem wejście na shorta
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
adapi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: adapi »

W celu ułatwienia ściągania i oglądania kursu wideo zamieściłem go na stronie pod adresem http://ichimoku.zxq.net/. Filmy zostały przekonwertowane do formatu AVI, a ich ściąganie nie wymaga czekania ani wpisywania kodów captcha. Strona na darmowym serwerze z ograniczeniami transferu.

ODPOWIEDZ