Byle z trendem by Ink.
Madins z trendem
natomiast gdy sie zrobił gigantyczny pin na H1 wiedziałem że jest spora szansa na powrót up, więc wolałem zgarnąć co jest, co prawda aż takiego strzału sie nie spodziewałem, gdybym sie spodziewał to grał bym L 
w związku z tym że chyba jestem na DD więc gdy siedzę przed kompem i wykres "mam na oku" nie ustawiam SL bo widzę co sie dzieje a świeczki H4 jak by nie było nie zmieniają sie tak szybko jak na M1 czy m5, jest sporo czasu na interwencje czy wyjście
natomiast na noc czy po pracy SL rzucam w miejscu gdzie moja analiza staje sie błędna

w związku z tym że chyba jestem na DD więc gdy siedzę przed kompem i wykres "mam na oku" nie ustawiam SL bo widzę co sie dzieje a świeczki H4 jak by nie było nie zmieniają sie tak szybko jak na M1 czy m5, jest sporo czasu na interwencje czy wyjście
natomiast na noc czy po pracy SL rzucam w miejscu gdzie moja analiza staje sie błędna
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Myślałem, że oceniasz trend za pomocą świec MOMO, dlatego napisałem, że pod prąd.
Z trendem czy bez.... najważniejsze, że jest profit. Jeszcze raz graty. A tak na marginesie, to ładnie grasz, bardzo czysto.
Jeszcze tylko jedno pytanko, dlaczego nie dodajesz pozycji kiedy idzie po myśli?
Z trendem czy bez.... najważniejsze, że jest profit. Jeszcze raz graty. A tak na marginesie, to ładnie grasz, bardzo czysto.
Jeszcze tylko jedno pytanko, dlaczego nie dodajesz pozycji kiedy idzie po myśli?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.
Lepszy trend pod tym względem był na edku - nawet dużo lepszy sytuacja podobna tyle, że tutaj były 3 piny
Głowa mnie boli dlaczego nie wchodziłem z trendem na tego pina na GU...
Dobry dziennik...szkoda, że bez trading planu
ale co kto woli! GL

Dobry dziennik...szkoda, że bez trading planu

Zapraszam na moją nową stronę
klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

Madins pisze:Jeszcze tylko jedno pytanko, dlaczego nie dodajesz pozycji kiedy idzie po myśli?
mam z tym niemiłosierny problem

Zarządzanie już otwartą pozycją stanowi u mnie największy problem i zamykam czasami zdecydowanie za wcześnie oraz ciężko mi przychodzi dokładanie pozycji mimo że warto w danym miejscu dołożyć