Czasami jest to 10 pipek czasami tak jak w przypadku usdchf wyjdzie 40 pipek
Nie bawię się w stały SL bo to są ograniczenia które tylko dodają frustracji typu " wycięło co do pipsa" "cena nie doszła do setupu o 2 pipsy" itp
Analizuje kierunek i wale zlecenie w tym własnie kierunku nie szukam szczytów, górek tylko szukam drogi która zazwyczaj jest słuszna
 trendy na H4/H1 zmieniają sie stosunkowo rzadko 1 lub 2 razy w miesiącu więc stosunkowo nawet  bardzo rzadko
 trendy na H4/H1 zmieniają sie stosunkowo rzadko 1 lub 2 razy w miesiącu więc stosunkowo nawet  bardzo rzadko ogólnie ta metoda daje mi jakieś 90% skuteczności przy RR=1 do nieskończoności

Trochę mnie to dziwi ale też zaczynam mieć tendencję do wskakiwania na wyższe TF`y tylko rażą mnie te s`le bo jak się pare lat gra z s`lem 5pips lub niższym a tu nagle trzeba wstawić 10 lub więcej to kurwica bierze ;p
 Trochę mnie to dziwi ale też zaczynam mieć tendencję do wskakiwania na wyższe TF`y tylko rażą mnie te s`le bo jak się pare lat gra z s`lem 5pips lub niższym a tu nagle trzeba wstawić 10 lub więcej to kurwica bierze ;p