VinciPro Journal
- klonmarcin
- Maniak
ano dlatego, że nie chcą żeby ktoś na ich wejściach skorzystał.szulczas pisze:to moze sprobuj wytlumaczyc po chlopsku co to za tajemnica ze nikt nie chce pokzac ze sie da
Zresztą zobacz na moje wejścia dzisiaj rano - wpis na forum był max 2 minuty po wejściu.
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 897#449897

ps. przez te dwie minuty: ustawiałem TP, otwieranie przeglądarki, wejście na forum, odszukanie tematu, wpis i wysłanie.

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
szulczas A Ty serio dalej czekasz aż ktoś Cie nauczy grać? Zamiast tracić czas na takie narzekanie ,może byś zaczął sam ćwiczyć/testować . Po co Ci wiadomość i dowody ,czy się da zarabiać regularnie ? Ucieszysz się ? Tylko nie wiem z czego jak i tak nie będziesz wiedział JAK. Może naprawdę warto usiąść i zacząć grać ,zająć się sobą ,a nie narzekać,że się nie da.
Po jakiego grzyba oczekujesz od innych pokazania ,że się da zarabiać?
VinciPro
Vinci nie możesz oczekiwać ,że każdy trejd/dzień będzie identyczny. To ,że dziś zabrakło Tobie np. 3 pipsów do TP to normalne zjawisko. Nie ma na to reguły. Nie ma sensu też szukać jakiś magicznych sposobów . Po prostu nie da się tego ominąć..Myślałem ,że już to dawno zrozumiałeś.Tak jak dziś Ci zabrakło 3 pips do TP ,to jutro może przebić Twoje SL o 1,2 pipsa i cofnąć w Twoją stronę .A za trzy dni możesz trafić serię ,że zabraknie Ci do BE 0,5 pipsa i co wtedy? Sztywne TP,SL i BE popieram ,ale w przypadku BE trzeba trochę kombinować i nie wkurzać się ,że TP nie doszło ,bo zabrakło 2-3 pips. Albo się z tym pogodzisz ,albo bij się ze zmiennym TP. Twój wybór.
Pozdrawiam
Po jakiego grzyba oczekujesz od innych pokazania ,że się da zarabiać?
VinciPro
Vinci nie możesz oczekiwać ,że każdy trejd/dzień będzie identyczny. To ,że dziś zabrakło Tobie np. 3 pipsów do TP to normalne zjawisko. Nie ma na to reguły. Nie ma sensu też szukać jakiś magicznych sposobów . Po prostu nie da się tego ominąć..Myślałem ,że już to dawno zrozumiałeś.Tak jak dziś Ci zabrakło 3 pips do TP ,to jutro może przebić Twoje SL o 1,2 pipsa i cofnąć w Twoją stronę .A za trzy dni możesz trafić serię ,że zabraknie Ci do BE 0,5 pipsa i co wtedy? Sztywne TP,SL i BE popieram ,ale w przypadku BE trzeba trochę kombinować i nie wkurzać się ,że TP nie doszło ,bo zabrakło 2-3 pips. Albo się z tym pogodzisz ,albo bij się ze zmiennym TP. Twój wybór.
Pozdrawiam
no nie przesasdzaj... nawet jesli bys przez miesiac - dwa dawal sygnaly to co z tego... po jeden podejrzewam ze niewielu odwaznych by sie znalazlo zeby wchodzic wiekszym lotem w to... a nawet jesli tak to co dalej... Ty przestaniesz dawac sygnaly... a Ja podejrzewam ze przez 1 mc sie do konca zycia nie ustawie z tegoklonmarcin pisze:ano dlatego, że nie chcą żeby ktoś na ich wejściach skorzystał.

Cadermo nie narzekam... tylko patrzac na same zyskowne zurnala mozna dojsc do wniosku ze mamy samych milionerow... a jak przyjdzie do konkretow to dupa zbita
A jak niby mnie ktos ma nauczyc grac po samych skrinach na historii?? a co do
to zajmij sie sobaCadermo pisze: Może naprawdę warto usiąść i zacząć grać ,zająć się sobą
- candleelephants2
- Gaduła
wystarczy przecież pokazać sam stosunek procentowy w myfxboxie... nikt nie każe pokazywać historii, lotów itpklonmarcin pisze:ano dlatego, że nie chcą żeby ktoś na ich wejściach skorzystał.
tak pozatym to jest jakiś magiczny związek z publikacją myfxbooka a osiąganymi wynikami - tzn jeżeli ktoś ma podpiętą stopkę myfxbooka to w 99% traci w dłuższym terminie, natomiast kiedy tylko ją odepnie to często zaczyna olśniewająco zarabiać i być bogiem fx z prawie samymi zyskownymi transakcjami! Cuda na kiju.
gdzieś jest to drzewo.
Dalej ta sama śpiewka, da się czy nie, ręce opadają. Po co komuś mam pokazywać myfxbooka ? W imię zaspokojenia czyjegoś ego ? Co do mitycznych milionów, czemu jak ktoś zarabia i się utrzymuje z FX to zaraz ma być milionerem ? Kolejny mit, zarabiasz na FX , jesteś milioner. Więc dalej szukajcie spisku , wierzcie w mityczne ze 99% traci, lepiej usprawiedliwiać swoje porażki. Psy szczekają, karawana jedzie dalej.
szulczas A powiedz mi co Ci da ,że ktoś Ci pokaże przykładowo ,że przez 2 lata regularnie zarabia? Bo tego nie rozumiem.
Microbi pisze: Psy szczekają, karawana jedzie dalej.

Oszustwo albo psychika . Kiedy ktoś wie ,że wyniki jego są kontrolowane i wszyscy to obserwują ,a potem wedle tego oceniają go na forum to zaczyna się denerwować i wychodzi dupa ,a trading.Takie jest moje zdanie.Różni są ludzie i różne są poglądy . Tylko mnie np nie interesuje ile zarabia przykładowy Marian z forum. Niech robi nawet i 300 razy więcej ode mnie. Jego pieniądze ,jego sprawa,jego życie.candleelephants2 pisze:tak pozatym to jest jakiś magiczny związek z publikacją myfxbooka a osiąganymi wynikami - tzn jeżeli ktoś ma podpiętą stopkę myfxbooka to w 99% traci w dłuższym terminie, natomiast kiedy tylko ją odepnie to często zaczyna olśniewająco zarabiać i być bogiem fx z prawie samymi zyskownymi transakcjami! Cuda na kiju.
- candleelephants2
- Gaduła
Przynajmniej patrzę na sprawę realnie i brzydzą mnie coraz to bradziej wyrafinowani naciągacze i chłopcy demowcy, którzy mówią, że się da.Microbi pisze:Psy szczekają, karawana jedzie dale
Jeśli nie widzisz tej ogromnej manipulacji to powinieneś wyłączyć już simsy.
Ale faktycznie takie dyskusje nie mają sensu - nikt nic i tak nie pokaże, a jeszcze się wszyscy poobrażają, że śmiesz w nich wątpić. Koniec off topu z mojej strony.
gdzieś jest to drzewo.
odpowiem tylko raz, simsy Ty wyłącz i wracaj do gimnazjum. Powiem w skrócie, odkąd zmieniłem pracę na FX mam więcej czasu dla rodziny. Więc uważaj na słowa w rzucaniu oszczerstw. Znam kilka osób co utrzymują się z FX i całkiem dobrze im to idzie. Mam nadzieję ze autor tego wątku usunie spam i zostawi posty dotyczące tylko dziennika.candleelephants2 pisze:Jeśli nie widzisz tej ogromnej manipulacji to powinieneś wyłączyć już simsy