Stforex pisze: No chyba, że inwestujesz "znicze" na commodities, to już nic nie mówię
mocne wsparcie na zniczach

mam wrazenie ze zawracamy kljem Wisle, ale nie o to chodzi;Shadi pisze:a niżej co napisałaś ? że z 4h był po cenie xxanea pisze:eeeej Shadi skup sie napisalamShadi pisze:ciekaw jestem po jakiej cenie dostałaś sygnał na S z samej góry
anea pisze:dzis wejscie wedlug H1 bylo w okolicach 3142;
ja twierdze odwrotnie i dla mnie na H4 oraz na D jest duzo fakeow, Ty twierdzisz ze na H1Shadi pisze:H1 ma za dużo fakeów - oczywiście mogę się mylić ale w takim bądź razie proszę o korepetycje
wywalamy swiece, interesuje nas tylko cena i czas, Stforex mowisz masz;Stforex pisze:Anea
Chodzi o sposób patrzenia na cenę. Świeca to tylko konwenans. Przyjęta reguła graficzna obrazująca zajścia w obrębie ceny i czasu
ktos bedzie korzytsal z H1 inny z H4, efekt kazdy bedzie mial to co lubi ....anea pisze:moją ideą podpowiedzi korzystania z H1 przy ZL byla prostota, a nie utrudnianie sobie zycia ...
A kto się spina? Coś mi umknęło?anea pisze:naprawde nie wiem dlaczego sie tak spinacie chlopaki
ktos bedzie korzytsal z H1 inny z H4, efekt kazdy bedzie mial to co lubi ....anea pisze:moją ideą podpowiedzi korzystania z H1 przy ZL byla prostota, a nie utrudnianie sobie zycia ...
Nie chodzi o prostotę, a o rzeczywistość. Wykres liniowy, rozumiem, że po cenach close. Co daje Ci ta informacja? Tylko tyle że wiesz, w którym miejscu była cena o pełnych godzinach (w przypadku H1). A po jakiej cenie były realizowane transakcje w trakcie tej godziny? To już jest zagadka.anea pisze:wywalamy swiece, interesuje nas tylko cena i czas, Stforex mowisz masz;Stforex pisze:Anea
Chodzi o sposób patrzenia na cenę. Świeca to tylko konwenans. Przyjęta reguła graficzna obrazująca zajścia w obrębie ceny i czasu
prosciej sie juz nie da ...