AliorTrader - ECN.
AT rób na innej platformie, bo aliorowa bedzie ci sie wieszac. Ja robie na MT4 Bossa -demo, jest bezterminowo i działa bez zarzutu.fajfas3 pisze:Czy może mi ktoś powiedzieć jakim cudem przestawić przedział ufności w Bollingerze bo mój alior trader po przeinstalowaniu robi wszystko abym się zdenerwował i nie pozwala mi zmienić tego parametru.
Już w Alior testują Protrader 2, ponoc czerwiec -sierpień bedzie można juz pracowac na 2-ce. Demo Protrader 2, mozna sobie ściągnąc gratis ze strony producenta -ukraińskiej firmy i już proponuje poznawac Protrader 2, bo jak Alior Wprowadzi 2-k, to bedziemy obeznani i nie trzeba bedzie czasu traci...
"Lepiej stracić okazje, niż pieniądze"
Hej, kojarzycie czy da się dodać w tabeli "Obserwowane instrumenty" kolumnę, w której by można wstawiać jakiś znacznik (kropkę lub flagę, coś na wzór oflagowania maila w Outlook'u)??
O jaki TF chodzi i jaki masz sprzęt w kompie?
Mi się udawała nawet 20 tys słupków ustawić, ale to na 1M. Prawdopodobne jest że TF który chcesz ustawić porostu nie ma wgranej aż tak długiej historii danych.Nigdy pisze:Czy da się ustawić aby wykres wyświetlał więcej niż 10 000 słupków? Pragę przejrzeć moje transakcje z poprzedniego roku na krótszym interwale czasowym jednak program pozwala wyświetlić mi tylko ograniczoną ilość danych.
Konto real.
Pozdrawiam
O jaki TF chodzi i jaki masz sprzęt w kompie?
Screen o nazwie eur_usd a wykres przedstawia pare z pln
Niezłe zamieszanie...
To , ze alior na parach z pln nie jest ecnem to chyba jakas nowość?:D
ECN z elementami MM? To jakis żart
To pewnie jakies ukryte info
Ja o tym nie wiedziałem bynajmniej...

To , ze alior na parach z pln nie jest ecnem to chyba jakas nowość?:D
ECN z elementami MM? To jakis żart

To pewnie jakies ukryte info

Czasami przeglądam to forum i dostrzegam jedno... traderzy to ludzie a ludzie to idioci.