A wiecie jak jest z tym iPadem? Ponieważ w zakładce "Nagrody" piszę że iPad2 codziennie dla najlepszej kobiety, a jak się doczytałem w regulaminie nie ma wyszczególnienia na płeć

Albo ja czegoś nie doczytałem albo kolejne "niedopatrzenie" ze strony XTB.
http://forexcup.onet.pl/nagrody
§ 10
OGÓLNE ZASADY PRZYZNANIA NAGRÓD
3. Uczestnik, który spośród wszystkich Uczestników w okresie trwania Konkursu, w dniu trwania Konkursu o godz. 17.00 z wyłączeniem sobót i niedziel uzyska najwyższą Dzienną Stopę Zwrotu, zgodnie ze wzorem zawartym w § 6 ust. 9 otrzyma nagrodę rzeczową w postaci iPada 2. Uczestnicy przyjmują do wiadomości, że nagrodę w tej kategorii można wygrać wyłącznie jeden raz w trakcie trwania Konkursu. W przypadku, gdy Uczestnik uzyska po raz kolejny najlepszy wynik w innym dniu, nagrodzony zostanie Uczestnik, który w tym dniu uzyskał kolejną najwyższą Dzienną Stopę Zwrotu.
4. Uczestniczka, która spośród wszystkich Uczestników płci żeńskiej, w momencie zakończenia Konkursu tj. 20 kwietnia 2012 r. o godz. 17.00, po zamknięciu przez Partnera wszystkich otwartych pozycji, osiągnie najwyższą Stopę Zwrotu, zgodnie ze wzorem zawartym w § 6 ust. 8 otrzyma nagrodę rzeczową w postaci iPada 2 o wartości 2460 PLN każdy oraz nagroda pieniężna 274 PLN do każdej nagrody iPad 2.
Hmmm. coś się nie zgadza z informacją w dziale nagrody...