I tu jest sedno sprawy ale nikt o tym nie pisze .colt113 pisze:Żadna, kwota na koncie real powinna być taka zeby jej strata bolała jak pieprznięcie się w piszczel ale zeby nie zrujnowała. Dla jednego bedzie to 100zł a dla drugiego 20000zł.
No widzisz tu masz 100% racji , nie mialem okazji inwestowac na real i do konca nie wiem jak to bedzie , czy bedzie gorzej czy lepiej to zobaczymy .colt113 pisze:A tak właściwie to na jakiej podstawie uważasz ze demo i real to to samo skoro z tego co wyczytałem to styczność miałes/masz tylko z demem?
Ale nie o to tu chodzi , grajac na demo mam szanse sie czegos nauczyc i niczego nie stracic , grajac na real bez zadnej wiedzy w wiekszosci przypadkow strace ale czy czegos mnie to nauczy ? To bardziej indywidualny problem .
A teraz pytanie , powiedzmy ze masz syna/corke ktory/a ma 20 lat (lub troche wiecej) pracuje , ma konto w banku . Pewnego dnia przychodzi i zadaje pytanie , znalazlem sposob na zarabianie pieniedzy przez internet , fx oczywiscie . Tato/mamo co mam zrobic czy grac na demo dopuki sie czegos nie naucze czy od razu real ? Jak odpowiesz ?
To jest pytanie do wszystkich ktorzy twierdza ze demo niczego nie uczy .