Gft ma wig20 ale nie cash tylko futures. Ja szukam naszego WIG20 kasowego.
Saxo sprawdzam i nie widzę Wig20.
XTB
Ciekawe jaki to urok jak masz longa, a PLNCASH otwiera się luką 40 pkt w dół gdy na wig20 faktycznie jest luka 40 pkt ale w górę. Pewnie któryś z ich "fachowców" nie zauważył, że BPH w tym dniu był notowany bez prawa objęcia akcji PEO i gpw zmieniło współczynik bez zmiany wartości indeksu i wrzucił cenę 160 z otwarcia i to im zmieniło wartość o 80 pkt. Tylko oni nie potrafią się przyznać do błędu!!!!!mba pisze:Ja gram, ale nie czuję się desperatem Dzisiaj zamknąłem jedną pozycję na +69. Cały urok tego instrumentu to właśnie skoki na otwarciu. Inna sprawa, że SL mam poniżej 3000
Przepraszam ale na ich platformie czy stronie?mba pisze:Indeksy akcji, ostatni pomarańczowy kwadrack
Edytuj swoje posty przed napisaniem następnego
Ankieta dla klientów: http://www.xtb.pl/?p=348&id_questionary=3
Warto dodać, że w mediach biznesowych wymienili nasz serwis i w ankiecie o sobie można wymienić ich wady. Czyli o nich wiedzą. Czyli tu zaglądają. Czyli może idą zmiany na lepsze.
Warto dodać, że w mediach biznesowych wymienili nasz serwis i w ankiecie o sobie można wymienić ich wady. Czyli o nich wiedzą. Czyli tu zaglądają. Czyli może idą zmiany na lepsze.
Trade what you see, NOT what you hear or think
Nawet w watku o harmonic trading p.Pawel odpisywal na posty.Temat troche siadl ale jest dowod ze zagladaja na forum.
Co do zmian na lepsze to mysle ze temat brokerow mt4 byl juz poruszany i ja mysle ze chyba chodzi o nowych graczy bo wielu stracilo swoje depo i wine zwalilo no brokera zmieniajac go.
Co do zmian na lepsze to mysle ze temat brokerow mt4 byl juz poruszany i ja mysle ze chyba chodzi o nowych graczy bo wielu stracilo swoje depo i wine zwalilo no brokera zmieniajac go.