XTB
Wracam do tematu, bo właśnie "wyjaśniłem" sprawe z xtb. Gdy zobaczyłem taką różnice to zagrałem 4 pozycje długie po 0.2 lota o godz. 9:36 (egzekucja natychmiastowa). O 9:44 plncash wrócił do prawidłowej wartości i zamknąłem pozycje (egzekucja przez zapytanie) z zyskiem 5700,- O 12.20 zrobili mi korektę rachunku o 5700,-. Pisałem reklamację, wpłaśnie dostałem odp. że zgodnie z regulaminem mogą tak zrobić (krzywdy sobie nie zrobią!!!!!!!!) Ciekaw jetem czy gdybym miał stratne pozycje to też by je anulowali. Potwierdzam starą zasadę: broker gra przeciw Tobie!Otworzyli się 40 pkt luką w dół, podczas gdy luka wig20 była 40 pkt ale w górę!! Przez 8 minut ich PLNCASH był notowany 80pkt poniżej wig20, a baza na FW20 a indeksem wachała się między 12-20 pkt na plus. Widać to na ich wykresie. Ciekaw jestem co się stało z otwartymi pozycjami zabezpieczonymi stop lossami 20 pkt poniżej wczorajszego zamknięcia!!!!!! W sumie to ogólnie z pozycjami.
Znikająca pozycja
witam.
Proszę sobie wyobrazic moje zdziwienie kiedy dzisiaj rano po zalogowaniu do demo zauważyłem brak pozycji na parze euro/dolar , wczoraj ok 250 pipsów do przodu a tu nic. Pozycji nie ma ,kasy nie ma i w historii też nic nie ma.
Było to co prawda 0,1 lota ale jednak.
Ale jaja no nie.
Czy w realu też tak traktują klientów ?
Proszę sobie wyobrazic moje zdziwienie kiedy dzisiaj rano po zalogowaniu do demo zauważyłem brak pozycji na parze euro/dolar , wczoraj ok 250 pipsów do przodu a tu nic. Pozycji nie ma ,kasy nie ma i w historii też nic nie ma.
Było to co prawda 0,1 lota ale jednak.
Ale jaja no nie.
Czy w realu też tak traktują klientów ?
- nowicjusz123
- Stały bywalec