Wnioski dokladnie to co napisales Greenhaze tylko troche w innych slowach.
emocje opadly i juz wiem co zrobilem zle. niepotrzebne wejscie pod prad i zlamanie zasad. moga zawrocic do S/Ra ale nie musza - pozycja bez pozycji powinna byc!
Pewnie jutro sobie spokonie zretestuja - tak naprawde zobaczymy dopiero jutro co sie bedzie dzialo. dzisiaj juz bez gry.
Moje Archiwum
Zaczynam sie zastanawiac nad sensem skosnych S/Row (LT)- biorac pod uwage feed kazdego brokera to LT raczej maja najmniejsza sile wsrod wszystkich S/Row na mniejszych interwalach wiec sa najbardziej uznaniowe. Plaskie S/Ry z dluzszych interwalow widoczne sa dla kazdego na tym samym poziomie, niezaleznie od feedu.
Skosne S/Ry dodaja jedynie sily plaskim S/Rom ale tez nie w kazdym przypadku.
wystrzelalem sie!
Jakby ktos mial ochote to mozna juz smiecic, dziennik nie spelnil moich zalozen i nie pozwolil mi odpalic kosiarki do pipsiorow - do tego jeszcze dluga droga.
FX to ZLO!
Skosne S/Ry dodaja jedynie sily plaskim S/Rom ale tez nie w kazdym przypadku.
wystrzelalem sie!
Jakby ktos mial ochote to mozna juz smiecic, dziennik nie spelnil moich zalozen i nie pozwolil mi odpalic kosiarki do pipsiorow - do tego jeszcze dluga droga.
FX to ZLO!

Dzieki,Cadermo pisze:Gratulacje !takie male kombo mi sie udalo z poprzednich dwoch analiz.
+36.2% Depo
+226 pipsow
Twój avatar i podpis sprawiają ,że otwiera mi się nóż w kieszeni ,chcesz by doszło do morderstwa?Fx to styl życia
![]()
Pozdrawiam
FX to zlo lecz jest jedno ALE: jesli sie umie regularnie zarabiac to wtedy juz nie takie zlo. Ja tej sztuki jeszcze nie umiem wiec dla mnie to jest ZLO
Pozdro.
Nie każdy dzień daje zarobić ,ważne ,żeby chociaż ten tydzień być na plusmah1y pisze:Dzieki,
FX to zlo lecz jest jedno ALE: jesli sie umie regularnie zarabiac to wtedy juz nie takie zlo. Ja tej sztuki jeszcze nie umiem wiec dla mnie to jest ZLO
Pozdro.