Wnioski dokladnie to co napisales Greenhaze tylko troche w innych slowach.
emocje opadly i juz wiem co zrobilem zle. niepotrzebne wejscie pod prad i zlamanie zasad. moga zawrocic do S/Ra ale nie musza - pozycja bez pozycji powinna byc!
Pewnie jutro sobie spokonie zretestuja - tak naprawde zobaczymy dopiero jutro co sie bedzie dzialo. dzisiaj juz bez gry.
Moje Archiwum
Zaczynam sie zastanawiac nad sensem skosnych S/Row (LT)- biorac pod uwage feed kazdego brokera to LT raczej maja najmniejsza sile wsrod wszystkich S/Row na mniejszych interwalach wiec sa najbardziej uznaniowe. Plaskie S/Ry z dluzszych interwalow widoczne sa dla kazdego na tym samym poziomie, niezaleznie od feedu.
Skosne S/Ry dodaja jedynie sily plaskim S/Rom ale tez nie w kazdym przypadku.
wystrzelalem sie!
Jakby ktos mial ochote to mozna juz smiecic, dziennik nie spelnil moich zalozen i nie pozwolil mi odpalic kosiarki do pipsiorow - do tego jeszcze dluga droga.
FX to ZLO!
Skosne S/Ry dodaja jedynie sily plaskim S/Rom ale tez nie w kazdym przypadku.
wystrzelalem sie!
Jakby ktos mial ochote to mozna juz smiecic, dziennik nie spelnil moich zalozen i nie pozwolil mi odpalic kosiarki do pipsiorow - do tego jeszcze dluga droga.
FX to ZLO!
-
Cadermo
Dzieki,Cadermo pisze:Gratulacje !takie male kombo mi sie udalo z poprzednich dwoch analiz.
+36.2% Depo
+226 pipsow
Twój avatar i podpis sprawiają ,że otwiera mi się nóż w kieszeni ,chcesz by doszło do morderstwa?Fx to styl życia
![]()
Pozdrawiam
FX to zlo lecz jest jedno ALE: jesli sie umie regularnie zarabiac to wtedy juz nie takie zlo. Ja tej sztuki jeszcze nie umiem wiec dla mnie to jest ZLO
Pozdro.
-
Cadermo
Nie każdy dzień daje zarobić ,ważne ,żeby chociaż ten tydzień być na plusmah1y pisze:Dzieki,
FX to zlo lecz jest jedno ALE: jesli sie umie regularnie zarabiac to wtedy juz nie takie zlo. Ja tej sztuki jeszcze nie umiem wiec dla mnie to jest ZLO
Pozdro.