Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
Miszcz
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Miszcz »

Platforma otwarta od 2-3h i chodzi co do sekundy zgodnie z zegarem.

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Zegar platformy zgadza się z zegarem systemowym, ale czas świeczki jest opóźniony. Po zaktualizowaniu czasu systemowego świeczki się zgadzają.
Raposo, może byś się podpytał swoimi kanałami osssochozzziii? ;-)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
graw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: graw »

Widzę, że pytania coraz ambitniejsze...
.. genialne @raposo , haha...
Multiple Boot Systems Time Conflicts - tak to może się nazywać i po raz kolejny piszę ,że gracie w porąbanego ze swoimi lewymi windami. Bios, zegar ,itd. ...a co tam jest u was w ect/hosts ?? Bagienko ?

@raposo wiem ,ze zanudzam ale przydałby się mały g..ny przycisk blokujący JF . Ludzie się kręcą , małolatom palce swędzą . Odchodzisz klikasz i masz spoko .

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

graw pisze:gracie w porąbanego ze swoimi lewymi windami
Nie rozumiem Twojego żargonu, a odnoszę wrażenie, że chcesz mi coś powiedzieć...?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Wirus pisze:Raposo, może byś się podpytał swoimi kanałami osssochozzziii?
Jak napisałem, u mnie to nie występuje tak samo jak i u innego użytkownika dlatego wątpię by to JForex samo z siebie zawsze tak wpływało na zegar. Ostatnio wysłałem sporą listę sugestii do działu IT i wolałbym by skupili się właśnie na tych poważniejszych sprawach... ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Miszcz
Gaduła
Gaduła

Mam małą sugestię, żeby rozdzielili opcje "show position label" osobno na numer zlecenia i ilość pipsów. 99% użytkowników nie jest potrzebne info o numerze pozycji ale ilość pipsów by się jednak przydała.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Zuler pisze:Mam małą sugestię, żeby rozdzielili opcje "show position label" osobno na numer zlecenia i ilość pipsów. 99% użytkowników nie jest potrzebne info o numerze pozycji ale ilość pipsów by się jednak przydała.
Masz rację, też mnie to denerwuje. Dopiszę do listy ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
graw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: graw »

Witam,
Mam pytanie "do wszystkich" - czy ktoś z Was używa JF na pingwinie czy makówce ? Jakieś problemy czy sugestie ,podpowiedzi ??
Inne środowisko inaczej reaguje na JF choć java jest ta sama . O ile na makach możliwości konfiguracji są zbliżone do minimum , o tyle na linuxie konfiguracja to problem wielkości skali czy granicy wyobrazni .

ajsw
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ajsw »

graw pisze:Witam,
Mam pytanie "do wszystkich" - czy ktoś z Was używa JF na pingwinie czy makówce ? Jakieś problemy czy sugestie ,podpowiedzi ??
Inne środowisko inaczej reaguje na JF choć java jest ta sama . O ile na makach możliwości konfiguracji są zbliżone do minimum , o tyle na linuxie konfiguracja to problem wielkości skali czy granicy wyobrazni .

Używam na Linuksie (Ubuntu). Działa zarówno na Javie Oraclowej jak i openJDK. W związku z tym, że działa to nie mam żadnych sugestii czy też podpowiedzi :D

Awatar użytkownika
Miszcz
Gaduła
Gaduła

Zna może ktoś jakąś stronę do prowadzenia własnych statystyk, która współpracuje z dukasem? Ewentualnie umożliwiająca ręczne dodawanie pozycji (do myfxbook niestety nie da się ręcznie dodać - a szkoda bo to chyba najlepsza strona)?

ODPOWIEDZ