Ja dzisiaj rano wziąłem shorta po 1.5950 ale że edek rósł w tamtym momencie to się przestraszyłem i zamknąłem na +2Greenhaze pisze:GU long zamkniety na BE 0.0R.

Ja dzisiaj rano wziąłem shorta po 1.5950 ale że edek rósł w tamtym momencie to się przestraszyłem i zamknąłem na +2Greenhaze pisze:GU long zamkniety na BE 0.0R.
Wiem... tez mam z tym problem od czsu do czasu.Halflife pisze:Ja dzisiaj rano wziąłem shorta po 1.5950 ale że edek rósł w tamtym momencie to się przestraszyłem i zamknąłem na +2Greenhaze pisze:GU long zamkniety na BE 0.0R.. Gdybym miał płacić złotówkę za każdym razem gdy nie trzymam się planu tylko robię coś głupiego to już bym dawno zbankrutował.
Trade update .... Corn shortGreenhaze pisze:IN... pelna pozycja na przebiciu D1Greenhaze pisze:Moze to zainteresuje kogos. Gra na engilfungi bardzo dobrze sprawdza sie na towarach. Wrzucilem wykres Kukurydzy z wczorajszym sygnalem na spadki i z zaznaczonymi slupkami BEOB/BUOB
BUllish Outside Bar
BEarish Outside Bar
Dla tych co nieznaja tej terminologii.
Greenhaze pisze:Nadal stoje na bidzie EURUSD , GBPUSD.
Aktualnie stoje takze na Bidzie 1666 GOLD.
Podczas takich wejsc nie czekam na zamkniecie tylko stoje na poziomie. H4 ustalilem sobie jako interwal na ktorym bede zarzadzal otwarta tranzakcja. Aktualnie cena flirtuje z moiom Stop Lossem a on pewnie ulegnie za moment.malsehen pisze:Greenhaze, piszesz, że GOLD grałeś wg. H4.
Rzeczywiście poziom fajny, jednak wszedłeś na niezamkniętej świecy H4, chociaż h1 i niżej dawały podstawy do możliwego up, bałeś się że stracisz okazję ?