Procent składany
- klonmarcin
- Maniak
Z tym się nie zgodzęexpedient warzywniaka pisze:Rynek rzadko idzie tam, gdzie powinien i najczęściej tam, gdzie to najmniej prawdopodobne.

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Edit: Skoro już zacytowałeś, to poprawie. To nie SL, źle popatrzyłem. Myślę, że idziemy wyrysować ogonek D1 coś w okolicach 1.32850 i jeśli cena pokaże, to można myśleć o L`kach na dłuższy termin.
Gratuluje zgarniętych pipów
Ostatnio zmieniony 28 mar 2012, 13:10 przez Madins, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.
No tworzy się trójkąt mi więc czekam na wybicie.Madins pisze:expedient warzywniaka Tam gdzie ma SL na EU pewnie siedzi już ogromna ilość buy limit`ów
Przypominają mi się czasy tamtych wakacji (lipiec,sierpień), gdy prowadziłem "Wsparciem i trendem" (3000% w półtora miesiąca). Nowe pomysły, nowe nadzieje.
Będzie dobrze.

Trzeba się starać i opanować emocje

No zobaczymy jak to się potoczy.Madins pisze:Edit: Skoro już zacytowałeś, to poprawie. To nie SL, źle popatrzyłem. Myślę, że idziemy wyrysować ogonek D1 coś w okolicach 1.32850 i jeśli cena pokaże, to można myśleć o L`kach na dłuższy termin.
Muszę lepiej udokumentować tę grę bo ostatnia we "Wsparciem i trendem" była właśnie za słabo udokumentowana i przez to później nie mogłem przypomnieć sobie swojej własnej strategii gry.

BTW na EURGBP czekam na sygnał sprzedaży.
Co daje wysoki TH (H4)?
-drobniutki nawet ruch świeczki nie jest spreadem, ale konkretnym zarobkiem/stratą (na niskich TF-M5,M15 - połowa świeczek, to spready)
-formacje świecowe coś znaczą, w przeciwieństwie do niższych TF'ów
-uniezależnienie się od danych makro
-komfort psychiczny (w trakcie jednego dnia świeczka nie będzie miała wysokości całego ekranu i człowiek nie zgłupieje od widoku takiej świecy); zna się mniej więcej możliwe zasięgi (wychylenia) w tę i we wtę.
Dziś zamknięte +161 pips. Na koncie 1/3 Initial Depo.
Niepotrzebnie zamknąłem AUDUSD

O to, że może nie obrócić... albo jak zejdą za nisko 
A prawda jest taka, że nie ważne co zrobią.... ważne, żeby umieć wyciągnąć dla siebie jakiś profit.
Dało się na sell` ach trochę zarobić, teraz poczekam.
Pytanie... Przeszkadza Ci mój udział w Twoim wątku?

A prawda jest taka, że nie ważne co zrobią.... ważne, żeby umieć wyciągnąć dla siebie jakiś profit.
Dało się na sell` ach trochę zarobić, teraz poczekam.
Pytanie... Przeszkadza Ci mój udział w Twoim wątku?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.