Złoty graal

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Nie podoba mi się jak rynek chodzi dzisiaj.. Kolejna pozycja zamknięta na BE (na screenie jest minus ale to demo) Tym razem edek long, spóźniony ale miałem nadzieję, że na tej świeczce poleci mocno w górę.

Pozdrawiam,

Tym razem nie słusznie zamknąłem, ale kabel leciał w dół i wyglądało na tworzenie się FBO na ejku (przynajmniej ja tak na to spojrzałem :P)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Otwarty short na Ejku mam +17 zysku jest teraz, SL na be i się zastanawiam czy trzymać tylko do 110.441(+31) czy też może puścić i niech leci, bo jeśli dobrze widzę to się RGR utworzył? + nie ma żadnej strefy ZL na h1, od której mogłoby się odbić..

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Szorta...? A to nie będzie rosło?

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

hahaha :D Oby spadało. Ale coś czuje, że zaraz moje BE będzie załapane.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

No i miałeś rację, zabrakło 4 pipsów do mojego TP i poszło w góre, zamknięte na +1

Edit. Kończę na dzisiaj. +1, + 1 , -1 ogólnie dzisiejszy dzień na +1 pipsa :lol: :lol:
Cieszę się w sumie, że +1 a nie -20 jak przez ostatni parę tygodni. Jutro chyba będzie bez gry, bo wracam do domu zapewne dopiero po 15/16.

Ku**a właśnie widzę, że trafiło w moje BE i już jest na +13, tak czy inaczej nie gram bo się zdenerwowałem :P

Pozdrawiam, Midas
Ostatnio zmieniony 28 mar 2012, 15:44 przez Midas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Zaraz będzie spadać ;-) Doszło do poziomu dziennego zamknięcia z 2012.03.20.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

No i tak jak mówiłem, RGR (o ile to był RGR) się sprawdził, moje wejście było prawie perfekcyjne (perfekcyjne byłoby tam gdzie napisałem, że jest odbicie od ZL m15 na screenie) do tego wszystkiego chwile przed moim wejściem był Pinbar na h1 i ogólnie kilka słupków z wickami w stronę longów. Gdybym nie dał tak strasznie dupy 2 razy to byłoby +30 a może i więcej, bo przy właśnie takich sytuacjach na h1 starałbym się wycisnąć ile się da a nie tylko 30. Tak czy inaczej mimo, że jestem zły na siebie z tego co dzisiaj zagrałem to z drugiej strony jestem zadowolony ogólnie z wczorajszego i dzisiejszego dnia :) Jest powoli coraz lepiej z tego co widzę. Ważne, że nie na minus.

Tak jak mówiłem wcześniej, jutro zapewne nie pogram, bo dopiero o 15 jestem w domu + muszę parę rzeczy porobić.

Pozdrawiam, Midas

edit. może na tym screenie przesadziłem z tym "przepiękne" :D

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Witam,

Dzisiaj patrzyłem na wykres łącznie może 15 minut, więc niczego wielkiego nie oczekiwałem. Tak czy inaczej zagrałem jedną pozycję za 1/2 normalnej wielkości mojej pozycji. Początkowy SL był 10 a następnie zmniejszyłem do 7. Liczyłem na 30 pipsów zysku (i tam był TP) ale niestety wcześniej wycięli mnie. Akurat teraz wróciłem do domu i zamknąłem pozycję otwartą na demo (w tym samym miejscu na realu była otwarta) ale tutaj nie miałem SL'a ustawionego. Widać tam po lewej shorta na +100, ale to jakaś pozycja, którą otworzyłem, nie ustawiłem SL'a i zapomniałem (oczywiście demo).

Pozdrawiam, Midas

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Witam,

Dzisiaj jak na razie zagrałem jakieś 2 gówniane pozycje na ejku i edku łącznie na -5 pips i jedną pozycję na kablu na +20. Myślałem, czy nie potrzymać do ZL z d1 ale uznałem, że 20 pipsów mnie zadowala i nie będę łapczywy :P SL był 7 pips (mało brakowało a by mnie zdjęli).

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

dwa shorty na edku oba wyrzuconego co do 0.1 pipsa (na duka by mnie nie wywaliło, ale cóż) -7, -10 ogólnie dzień na +0.4$ czyli 2 pipsy. Nie gram już, bo się zdenerwowałem mocno. Od przyszłego tygodnia kolejne starcia z rynkiem..

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ