Mam pytanie
Ktoś może polecić brokera z CFDs i MT4
LMAX nie ma MT4
Ich IB armadamarkets zakładają konto CFD od 10k usd.
Alpari UK jak zwykle w$#ia mnie ze swoimi przepisami dotyczącymi potwierdzenia adresu (w 21 wieku ja osobiście wszystkie faktury dostaję elektronicznie a reszta jest na żonę)
Z góry dzięki
CFD z MT4
Re: CFD z MT4
Witam.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
https://www.varengoldbankfx.com/Akhh pisze:Mam pytanie
Ktoś może polecić brokera z CFDs i MT4
LMAX nie ma MT4
Ich IB armadamarkets zakładają konto CFD od 10k usd.
Alpari UK jak zwykle w$#ia mnie ze swoimi przepisami dotyczącymi potwierdzenia adresu (w 21 wieku ja osobiście wszystkie faktury dostaję elektronicznie a reszta jest na żonę)
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Tak się zastanawiam - czy jest narzędzie, które pozwoliłoby wyszukiwać spółki (jak np fundamentalna.net) pod względem trendu. Czyli np długoterminowy silnie spadkowy, krótkoterminowy wzrostowy - etc, etc - tylko w ten sposób da się ogarnąć kilkaset spółek - przez wyszukanie tych kilkunastu interesujących - czyli w tym przypadku przechodzących korektę głównego trendu.
Niemniej jednak wielkie dzięki
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Witam.

Pozdrawiam
Karol Marchewka
Taką funkcjonalność ma ProTrader. W MT4 musisz do tego stworzyć EA, które będzie Cię informowało jaki instrument jest trendi, a który nieAkhh pisze:Tak się zastanawiam - czy jest narzędzie, które pozwoliłoby wyszukiwać spółki (jak np fundamentalna.net) pod względem trendu. Czyli np długoterminowy silnie spadkowy, krótkoterminowy wzrostowy - etc, etc - tylko w ten sposób da się ogarnąć kilkaset spółek - przez wyszukanie tych kilkunastu interesujących - czyli w tym przypadku przechodzących korektę głównego trendu.

Pozdrawiam
Karol Marchewka
A kto ma ProTradera i CFDMaRCHeW pisze:Witam.
Taką funkcjonalność ma ProTrader. W MT4 musisz do tego stworzyć EA, które będzie Cię informowało jaki instrument jest trendi, a który nieAkhh pisze:Tak się zastanawiam - czy jest narzędzie, które pozwoliłoby wyszukiwać spółki (jak np fundamentalna.net) pod względem trendu. Czyli np długoterminowy silnie spadkowy, krótkoterminowy wzrostowy - etc, etc - tylko w ten sposób da się ogarnąć kilkaset spółek - przez wyszukanie tych kilkunastu interesujących - czyli w tym przypadku przechodzących korektę głównego trendu.
Pozdrawiam
Karol Marchewka

Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Witam.

Poza tym looknij na: http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... &start=200
Są tam wymienieni brokerzy z ProTraderem ale nie wiem, którzy mają CFD (nie traduje CFD).
Na pewno wybór jest mniejszy, niż w przypadku MT4, ale myślę, że już niedługo się to zmieni, jeśli chodzi o CFD i FX
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Alior?Akhh pisze:A kto ma ProTradera i CFDMaRCHeW pisze:Witam.
Pozdrawiam
Karol Marchewka

Poza tym looknij na: http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... &start=200
Są tam wymienieni brokerzy z ProTraderem ale nie wiem, którzy mają CFD (nie traduje CFD).
Na pewno wybór jest mniejszy, niż w przypadku MT4, ale myślę, że już niedługo się to zmieni, jeśli chodzi o CFD i FX

Pozdrawiam
Karol Marchewka