TMS Brokers
- TMS Brokers
- Stały bywalec
Nievinny pisze:Pozwolę sobie odkopać ten temat. Minęło trochę czasu, trochę się zmieniło, czy znajdę kogoś kto gra na koncie realnym w TMS? Bo zastanawiam się nad warunkami handlu. Szczególnie interesują mnie: stabilność platformy, szybkość realizacji zleceń, problemy z jakimi się spotkaliście.
Jeśli zależy ci na tym co piszesz, to porzuć nadzieje TMS Brokers. Mam tam konto realne i ogromna szkoda.
Non stop rekwoty, obsługa do duszy - zwłaszcza GO4X są do dupszczy. Są mikroloty i do nauki OK, ale wpłacając 1000zł można się u s r a ć. Doszło do tego momentu że kiedy uczyłem się i straciłem 12k, wrzuciłem sobie program pt. Luktom Visual Order, pomocne przy S/L i T/P (wiadoma sprawa). Panowie z obsługi chcieli mi zablokować konto bo posądzili mnie o grający automat który otwiera zlecenia co kilka sekund. Nieznajomość nie zwalnia z obowiązku poznania rynku tego typu programików. Po prostu obsługa TMS jest na poziomie embrionalnym.
POMIŃ PROSZĘ TEGO BROKERA. SZCZERZE ALE TO BARDZO SZCZERZE ODRADZAM KAŻDMU.
IDM.SA - SUPER BROKER!!!! od 1500zł ale WARTO!!!!
pawlilimicimited pisze:Jeśli zależy ci na tym co piszesz, to porzuć nadzieje TMS Brokers. Mam tam konto realne i ogromna szkoda.
Non stop rekwoty, obsługa do duszy - zwłaszcza GO4X są do dupszczy. Są mikroloty i do nauki OK, ale wpłacając 1000zł można się u s r a ć. Doszło do tego momentu że kiedy uczyłem się i straciłem 12k, wrzuciłem sobie program pt. Luktom Visual Order, pomocne przy S/L i T/P (wiadoma sprawa). Panowie z obsługi chcieli mi zablokować konto bo posądzili mnie o grający automat który otwiera zlecenia co kilka sekund. Nieznajomość nie zwalnia z obowiązku poznania rynku tego typu programików. Po prostu obsługa TMS jest na poziomie embrionalnym.
POMIŃ PROSZĘ TEGO BROKERA. SZCZERZE ALE TO BARDZO SZCZERZE ODRADZAM KAŻDMU.
IDM.SA - SUPER BROKER!!!! od 1500zł ale WARTO!!!!

-----
z góry przepraszam za spam
Ludzie rozróżnijcie TMS MT4 od GO4X. To pierwsze to co najmniej STP albo quasi ECN. I opinie o to było pytanie. Sami wiedzą że GO to padaka i wprowadzili nowy system, gdzie podejrzewam żyją tylko z prowizji . Też bym posłuchał opinii o realu nie tylko od Szwajcara, bo zdaje się że to była jedyna.
zz tak cięgle narzeka że nie ma oferty z zdaje sie że właśnie jest coś co ma sens.
zz tak cięgle narzeka że nie ma oferty z zdaje sie że właśnie jest coś co ma sens.
Niestety nie ma sensu...Yenn pisze:zz tak cięgle narzeka że nie ma oferty z zdaje sie że właśnie jest coś co ma sens.
STP jak im się odwidzi i nie przepuszczą przez mostek Twojego zlecenia na ECN ,lub przestaną kwotować,do kogo pójdziesz na skargę..?

Pozdrawiam.
Dodano po 4 minutach:
PS do nauki czy na początek przygody z inwestowaniem jest to dobre .
Przy poważnych inwestycjach ,poważnych pieniądzach to nie wchodzi w grę...
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
ZZ, sądzisz że TMS Brokers "tak dla jaj" nie przepuści Twojego zlecenia na rynek? A jak przyjdziesz do nich ze skargą, to Cię psami poszczują? Wymyśl jakąś poważniejszą argumentację - praktyczną, a nie teoretyczną.zz pisze:Niestety nie ma sensu...Yenn pisze:zz tak cięgle narzeka że nie ma oferty z zdaje sie że właśnie jest coś co ma sens.
STP jak im się odwidzi i nie przepuszczą przez mostek Twojego zlecenia na ECN ,lub przestaną kwotować,do kogo pójdziesz na skargę..?![]()
Moim zdaniem na dzień dzisiejszy platforma TMS MT4 jest najlepszym wyborem dla tych, którzy chcą grać u polskiego brokera. Może kiedyś będzie to Alior, ale na razie nie jest.