TMS Brokers

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
17
33%
Poza paroma minusami są ok
10
19%
Przeciętny
7
13%
Mają wiele wad
3
6%
Stanowczo odradzam
15
29%

Liczba głosów: 52

T0MASZ
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: T0MASZ »

dziala Wam live chat?

Awatar użytkownika
TMS Brokers
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: TMS Brokers »

Od wczorajszego otwarcia rynku, w TMS MT4 obowiązuje nowy poziom wysokości depozytu zabezpieczającego dla instrumentu EURUSD.stp. Depozyt ulegnie obniżeniu z poziomu 1% na 0,5%. Jesteśmy jednym z niewielu brokerów, który udostępnia lewar 1:200 na tym instrumencie przy egzekucji NDD STP.

Awatar użytkownika
mryko
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mryko »

Witam. Pytanie do użytkowników TMS MT4 o spready i poślizgi. Jak to wygląda w praktyce? Lewar jest płynny?
Sky is the limit

pawlilimicimited

Nieprzeczytany post autor: pawlilimicimited »

Nievinny pisze:Pozwolę sobie odkopać ten temat. Minęło trochę czasu, trochę się zmieniło, czy znajdę kogoś kto gra na koncie realnym w TMS? Bo zastanawiam się nad warunkami handlu. Szczególnie interesują mnie: stabilność platformy, szybkość realizacji zleceń, problemy z jakimi się spotkaliście.

Jeśli zależy ci na tym co piszesz, to porzuć nadzieje TMS Brokers. Mam tam konto realne i ogromna szkoda.
Non stop rekwoty, obsługa do duszy - zwłaszcza GO4X są do dupszczy. Są mikroloty i do nauki OK, ale wpłacając 1000zł można się u s r a ć. Doszło do tego momentu że kiedy uczyłem się i straciłem 12k, wrzuciłem sobie program pt. Luktom Visual Order, pomocne przy S/L i T/P (wiadoma sprawa). Panowie z obsługi chcieli mi zablokować konto bo posądzili mnie o grający automat który otwiera zlecenia co kilka sekund. Nieznajomość nie zwalnia z obowiązku poznania rynku tego typu programików. Po prostu obsługa TMS jest na poziomie embrionalnym.

POMIŃ PROSZĘ TEGO BROKERA. SZCZERZE ALE TO BARDZO SZCZERZE ODRADZAM KAŻDMU.

IDM.SA - SUPER BROKER!!!! od 1500zł ale WARTO!!!!

Awatar użytkownika
copernic
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: copernic »

pawlilimicimited pisze:Jeśli zależy ci na tym co piszesz, to porzuć nadzieje TMS Brokers. Mam tam konto realne i ogromna szkoda.
Non stop rekwoty, obsługa do duszy - zwłaszcza GO4X są do dupszczy. Są mikroloty i do nauki OK, ale wpłacając 1000zł można się u s r a ć. Doszło do tego momentu że kiedy uczyłem się i straciłem 12k, wrzuciłem sobie program pt. Luktom Visual Order, pomocne przy S/L i T/P (wiadoma sprawa). Panowie z obsługi chcieli mi zablokować konto bo posądzili mnie o grający automat który otwiera zlecenia co kilka sekund. Nieznajomość nie zwalnia z obowiązku poznania rynku tego typu programików. Po prostu obsługa TMS jest na poziomie embrionalnym.

POMIŃ PROSZĘ TEGO BROKERA. SZCZERZE ALE TO BARDZO SZCZERZE ODRADZAM KAŻDMU.

IDM.SA - SUPER BROKER!!!! od 1500zł ale WARTO!!!!
:563:

-----
z góry przepraszam za spam

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

pawlilimicimited pisze:POMIŃ PROSZĘ TEGO BROKERA
pawlilimicimited
ale nievinny napisal tego posta ponad 5 lat temu

:shock: :shock: :shock:

pawlilimicimited

Nieprzeczytany post autor: pawlilimicimited »

Historia lubi się powtarzać ale nikt nie miał napisane tego czego 5 lat temu nie było. Teraz jeśli ktoś będzie chciał się dowiedzieć, to będzie miał aktualne. Chyba się nie uczysz z książek które były napisane 1940 roku, zwłaszcza statystyki giełdowe? Chyba że tyle ci wystarczy.... To szacun :wink:

Awatar użytkownika
Yenn
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Yenn »

Ludzie rozróżnijcie TMS MT4 od GO4X. To pierwsze to co najmniej STP albo quasi ECN. I opinie o to było pytanie. Sami wiedzą że GO to padaka i wprowadzili nowy system, gdzie podejrzewam żyją tylko z prowizji . Też bym posłuchał opinii o realu nie tylko od Szwajcara, bo zdaje się że to była jedyna.

zz tak cięgle narzeka że nie ma oferty z zdaje sie że właśnie jest coś co ma sens.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Yenn pisze:zz tak cięgle narzeka że nie ma oferty z zdaje sie że właśnie jest coś co ma sens.
Niestety nie ma sensu...
STP jak im się odwidzi i nie przepuszczą przez mostek Twojego zlecenia na ECN ,lub przestaną kwotować,do kogo pójdziesz na skargę..? :P

Pozdrawiam.

Dodano po 4 minutach:

PS do nauki czy na początek przygody z inwestowaniem jest to dobre .
Przy poważnych inwestycjach ,poważnych pieniądzach to nie wchodzi w grę...
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
adapi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: adapi »

zz pisze:
Yenn pisze:zz tak cięgle narzeka że nie ma oferty z zdaje sie że właśnie jest coś co ma sens.
Niestety nie ma sensu...
STP jak im się odwidzi i nie przepuszczą przez mostek Twojego zlecenia na ECN ,lub przestaną kwotować,do kogo pójdziesz na skargę..? :P
ZZ, sądzisz że TMS Brokers "tak dla jaj" nie przepuści Twojego zlecenia na rynek? A jak przyjdziesz do nich ze skargą, to Cię psami poszczują? Wymyśl jakąś poważniejszą argumentację - praktyczną, a nie teoretyczną.
Moim zdaniem na dzień dzisiejszy platforma TMS MT4 jest najlepszym wyborem dla tych, którzy chcą grać u polskiego brokera. Może kiedyś będzie to Alior, ale na razie nie jest.

ODPOWIEDZ