ForexCup 2012

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

blad czy nie blad ale druga osoba ma 800% :) czy to tez blad?

Pewnie snajperrr9 ustawil jakas piramidke (chociaz zauwazylem ze na xtb nie da sie piramidowac, tylko trzeba zamykac pozycje i otwierac nowa z wiekszym lotem)

:)

pozdrawiam

R33
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: R33 »

forexsowicz91 pisze:
R33 pisze:Ja tam jestem daleki od Wielkiej Teorii Spisku, ale skoro ktos potfrafi zrobic ponad 1k % depo w 19 godzin , tto po co biorą u udział. Ja mając takie umiejętności, w ciagu m-ca dorobiłbym sie małej wyspy na pacyiku i konkursu o jakiegos biednego mietka miałbym w okolicach spodu hamaka... :D
Bo to jest na wirtualnych pieniądzach, i gra się maksymalnym ryzykiem, aby osiągnąć maksymalną stopę zwrotu

Maksymalne ryzyko maksymalnym ryzykiem. Ja tez jade na oporze, na który nigdy nie pozwoliłbym sobie w realu. Natomiast, jestem nawet daleki do wyniku po skreleiu tego zera :/. minelo dopiero 19h a tu kozaków nie brakuje.

W tym tempie to wynik bedzie kompletnie odjechany. Imho , recznie niewykonalne

imperator_wszechswiata
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: imperator_wszechswiata »

szkoda że nie było tego rankingu od samego rana...

arts_on
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: arts_on »

Nie no bez jaj. Niby pierwszy gość zrobił 1000% w parenaście godzin, to co będzie na koniec... 20.000%, czyli z 10.000 PLN robi 2 MLN PLN, nieźle, tylko go znaleźć i dać mu kase do obracania.

Coś mi tu śmierdzi na odległość tysiąca kilometrów.

W forex cup 2011 gdzie była nagroda milion euro kojarze wyniki ok. 2000% po całym okresie trwania konkursu, po miesiącu, a tu gość robi 1000% w kilkanaście godzin, śmiech.

R33
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: R33 »

opposite pisze:Nie no bez jaj. Niby pierwszy gość zrobił 1000% w parenaście godzin, to co będzie na koniec... 20.000%, czyli z 10.000 PLN robi 2 MLN PLN, nieźle, tylko go znaleźć i dać mu kase do obracania.

Coś mi tu śmierdzi na odległość tysiąca kilometrów.

W forex cup 2011 gdzie była nagroda milion euro kojarze wyniki ok. 2000% po całym okresie trwania konkursu, po miesiącu, a tu gość robi 1000% w kilkanaście godzin, śmiech.

Przeczytaj wyżej...tam w rankingach jest jedno 0 za duzo . To sa wyniki rzedu stokilka/kilkanascie procent.

Dla mnie to i tak za duzo po prawie 20h

Awatar użytkownika
Eko
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Eko »

Koleś jedzie po bandzie jak wiadomo takie coś może się szybko skończyć za tydzień może być zupełnie kto inny w top 10 pzdr :)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.

arts_on
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: arts_on »

no ok rozumiem

nash
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nash »

opposite,R33
Nie wiem czy dzisiejsze wyniki faktycznie sa powiekszone o jedno dodatkowe 0 na koncu czy nie, jednakze moim skromnym zdaniem nie ma w tych wynikach nic nadzwyczajnego.
R33 piszesz ze 100% w ciagu jednego dnia to duzo? Wez pod uwage ilu jest uczesnikow w konkursie i pomysl czy jest to faktycznie tak zaskakujace ze sposrod tych tysiecy osob bioracych udzial jedna z nich ugrala w dniu dzisiejszym 100pipsow... [2lotx100pips=~100%]. Jeden long otwarty o godz 11 na edku po cenie 1.3190 i na chwile obecna masz ponad 100%.
Tak wiec osobiscie jak dla mnie bardziej prawdopodobnym wynikiem dzisiejszego dnia byloby te 1000% anizeli 100%. W nastepnym tygodniu moze jedna osoba z dzisiejszego top10 utrzyma sie nadal w czolowce.
Co do wczesniejszych edycji konkursu, dwa lata temu aby wygrac trzeba by bylo osiagnac powyzej 30k%, gdyz tyle miala osoba na pierwszym miejscu.
Rok temu natomiast wyniki prezentowaly sie gorzej gdyz praktycznie rzecz biorac wynik byl dzielony przez 3.
Dobranoc i zycze powodzenia.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

nash 1000% przy tym lewarze nie jest realne, koniec kropka, niby trejderzy pownni zanć sie na matematyce a tu taki zonk ;)

nash
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nash »

Ink.Mowisz o dniu dziejszym i tylko o parach dostepnym w tym konkursie czy ogolnie o 24h na forexie majac do dyspozycji dzwignie 100x? Jesli to drugie, to niestety jestes w bledzie i jeszcze malo widziales :) . Jesli natomiast chodzilo Ci o dzien dzisiejszy to nie bede sie sprzeczal, gdyz nie chce mi sie sprawdzac na czym moznaby bylo dzisiaj zrobic 1000% :)

ODPOWIEDZ